Köztudott, hogy most az orvosok, ápolók és más kórházi dolgozók vannak a legnehezebb helyzetben, hiszen ők nap mint nap ki vannak téve a közvetlen fertőzésveszélynek, és gyakran látástól vakulásig robotolnak minimális pihenés mellett. Nem véletlen, hogy őket és a pedagógusokat szeretné támogatni a Red Baron csapata új akciójával.

Red Baron-akció kórházi dolgozóknak és pedagógusoknak

Minap a következő üzenet jelent meg a használtmotorokkal foglalkozó cég Facebook-oldalán:

„Kórházban dolgozol, esetleg pedagógus vagy? Ha igen, kérlek, olvasd el ezt! Ha nem, akkor küldd el annak az ismerősödnek, akinek érdekes lehet! A Red Baron és munkavállalói fontosnak tartják az oktatást és az egészségvédelmet.  Hálásak vagyunk minden kórházi dolgozónak, pedagógusnak, hogy hivatástudatuk fontos számukra, és tudjuk, a jelenlegi helyzetben még nagyobb nyomás alatt kell helytállniuk.

Minden egy helyen: ötvenes robogóktól a nagymotorokig egy helyen válogathatsz a több száz motor között

Tisztában vagyunk nehéz helyzetükkel, ezért minden kórházi dolgozónak, pedagógusnak, aki motorra vágyik, különleges, kedvező részletfizetéssel köszönjük meg a munkáját. Az akció részleteiről, kérlek, érdeklődj üzleteinkben!”

Rajtunk ne múljon, továbbítottuk az üzenetet, és ezúton is köszönjük a veszélyhelyzetben helytálló kórházi dolgozók, pedagógusok munkáját!