· Képek: Red Bull · 2018. június 13. 2

A nap videója: Farm Jam 2018

Kétkerekű multikulti

Ha őrült freestyle motokrosszosok és kerékpárosok gyűlnek össze egy csodás új-zélandi pályán, abból bizony csak jó dolog sülhet ki. Ilyen egy jó kis jammelés extrém módra!
Néhány évvel ezelőtt pár lelkes sportoló életre hívta a Farm Jam névre keresztelt show-t, melynek keretében egy festői új-zélandi helyszínen szórakoztatják magukat és a közönséget különböző mutatványokkal. Nem csak bemutatóról van szó, ugyanis a rendezvény egyben verseny is, ahol ugyanúgy értékelik a teljesítményt, mint minden más megmérettetésen, legnagyobb különlegessége mégis az, hogy igazi crossover esemény, hiszen az FMX, a BMX és a MTB szakágak képviselői is felsorakoznak az ugratók mellett. Az alábbi kisfilmben a freestyle motokrosszos vagányok legjobb pillanatait örökítették meg, miként fotógalériánkban is számos, jól elkapott momentumban gyönyörködhetünk.
Több mint száz versenyző repült a csodás Új-Zélandra, hogy eltöltsenek egy igazán jó hangulatú, játszós hétvégét
- A Farm Jam a versenyszezonom csúcspontja, egy igazán különleges esemény! Fantasztikus részese lenni valaminek, ami így összehozza a különböző területekről érkező pilótákat, legyen szó feltörekvő újoncokról vagy épp profikról. Már alig várom a következőt! – nyilatkozta Matt Jones, az egyik résztvevő.

Farm Jam 2018 – FMX eredmények

1. Andrew Jackson (NZ)
2. Tyler Bereman (US)
3. Jake Bowen (AUS)