Ivan Vos, holland szakember lassan három évtizede, 1995-ben alapította meg a Rev'it vállalatot, hogy hatékonyabb, egyszersmind stílusosabb motorosruhákat dobjon piacra, mint amit a kor motorosai elérhettek. Tervét láthatóan siker koronázta, ugyanis a kétezres években már hetven országban volt jelen a márka, és fejlődésére jellemző, hogy napjainkban több mint száz embert alkalmaznak a cégnél.

Ők a legnagyobb és legjobb befektetésünk, mert és olyan eltökéltséggel, szenvedéllyel dolgoznak, ami hozzánk csábítja a világ minden tájáról a hasonlóan gondolkodó szakembereket

– mesélte Ivan az egyedülálló mérnökcsapat tagjairól.

A Rev'it legújabb motoros ruhái és protektorai

A márka sikere többek között annak köszönhető, hogy számos „nagykövet” népszerűsíti a termékeket, beleértve a kalandorokat (Itchy Boots), az endurósokat (Pol Tarrés) és persze a Superbike- és MotoGP-sztárokat, mint Dixon, Sasaki, Petrucci és a világbajnok Bautista.

Igazán beszédes, hogy a Rev'it-honlap nyitólapján elsősorban nem ruhákat, felszereléseket reklámoznak, hanem a fentihez hasonló, hasznos tanácsokkal segítik a motorosokat, hogy megkönnyítsék a kezdők felkészülését

Ebből már sejthető, hogy a 12-12 kategóriába sorolt női és férfi felszerelések között egyaránt megtalálhatóak a világjáróknak, pályamotorosoknak és persze egyszerű, hétköznapi motorosoknak tervezett darabok is, így az ingázóktól a versenyzőkig bárkit ki tudnak szolgálni.

revit-motoros-ruhak-a-motozem-nel
Bret Tkacs, a márka nagykövete az Atacama-sivatagban, a híres Mano del desierto (A sivatag keze) szobor előtt. A Chilében található, több mint tíz méter magas alkotás három évtizede dacol a forrósággal, a nagy napi hőingással és persze a festékszóróval érkező, önjelölt művészekkel...

Tényleg mindenre és mindenkire gondoltak a paletta összeállításakor, így a speciális zokniktól, övektől, a ruhatisztításhoz szükséges szereken keresztül, a textil- és bőrruhákig terjed a választék, és természetesen a különböző stílusú cipők, kesztyűk, aláöltözők, valamint az utólag beépített protektorok sem hiányoznak a felsorolásból. Hogy egy kézben tartsák a fejlesztést, a tesztelést és a gyártást, a vállalat immáron 15 éve a MotoGP-pilóták beszállítója, és az ott szerzett tapasztalatokat az RRTC-ben, vagyis a Rev'it Racing Technology Centerben kamatoztatják:

revit-motoros-ruhak-a-motozem-nel
A Rev'it az olajcégekhez hasonlóan saját „labort” üzemeltet a versenyeken, hogy helyben elemezhesse az adatokat, és fejleszthesse ruháit 

Ez tulajdonképpen egy kétszintes, mozgó fejlesztőközpont, ami a futamhétvégéken a pálya mellett parkol, és arra szolgál, hogy a márka pilótái minél jobb kiszolgálást kapjanak a versenyeken.

Nincs megállás, légzsákos motorosruhák érkeznek az Alpinestars és a Rev'it műhelyéből

Az utóbbi idők legfontosabb híre volt a Rev'it háza tájáról, hogy a márka 2023-ban frigyre lépett a légzsákrendszeriről híres Alpinestars csapatával, és a közös munka eredményeként született meg az Avertum Tech-Air, melyet „a napjainkban elérhető egyik legkompaktabb és legelegánsabb” légzsákos ruhaként emlegettek a tervezők.

A két vállalat közösen fejlesztett, ruha alatt hordható légzsákja

Az újdonság legfőbb erénye, hogy igazán univerzális, mivel – szintén a mérnökök elmondása alapján – pólóként hordható a ruha alatt, így az ingázóktól a túramotorosokig bárki használhatja.

Ráadásul a minőségi alapanyag és a precíz gyártás dacára a Rev'it ruhák ára sem mondható túlzónak, hiszen 12-13 ezer forintért már Level 2 szintű protektorokat kínál a cég, alig többért számtalan kesztyű közül válogathattok, míg a motoros nadrágok és kabátok egyaránt elérhetőek 50 000 forint alatti áron.