Ezúttal a Sachenringre látogatott a Northern Talent Cup mezőnye, ahol a Fairium Next Generation Riders Team pilótái remek eredménnyel zártak: Rossi Moor első lett, míg Farkas Kevint negyedikként intették le.

Rossi Moor diadalmaskodott a Sachsenringen 

Elképesztően izgalmas volt a szombati összecsapás, tudniillik szinte kanyarról-kanyarra változott az első öt pilóta sorrendje, s Rossi Moor – Jakub Gureckyvel csatázva – másodikként zárt, Farkas Kevin pedig a 16. helyről nagyot menetelve hatodik lett.

rossi-moor-nyerte-az-ntc-nemet-versenyet

Vasárnap is hasonlóan mozgalmas összecsapást láthattunk, mégpedig a mezőny élén egy hatfős bollyal, melyben ott volt Rossi Moor, mi több, a 15. helyről induló Farkas Kevin is felért ide, és rövid ideig a második helyen is haladt.

rossi-moor-nyerte-az-ntc-nemet-versenyet

Mindketten tudásuk legjavát nyújtva küzdöttek, és Kevin ezúttal negyedikként zárt, Rossi Moor pedig szoros csatában, alig egy motorhossznyi előnnyel megszerezte a futamgyőzelmet. Felemelő érzés volt a magyar lobogót látni és a himnuszt hallani az izgalmas futam végén, s reméljük, hogy nem utoljára éltük át ezt az idei szezonban. Győzelmével Rossi immáron a harmadik a tabellán, Farkas Kevin pedig tizedik helyen áll jelenleg.

Rossi Moor győztes futama

A két pilóta hamarosan ismét pályára lép, ugyanis akárcsak a MotoGP-résztvevők, ők is Assenben mérkőznek meg legközelebb június 26-án és 27-én. Ha kíváncsi vagy a versenyeikre, itt nézheted élőben a legendás pályán zajló összecsapásokat.