· 2019. február 28. 4

Jótékonysági nap Misanóban

Motorozz Rossival!

Ha van egy kis spórolt pénzed, no és nem vagy fakezű, akkor minden esélyed megvan rá, hogy Rossival körözz a legendás misanói aszfaltcsíkon. Jól hangzik, nem?
A Doctor felajánlásának hála újra jókora összegek landolhatnak a lassan nyolc éve elhunyt Marco Simoncelli emlékére született alapítvány számláján, ugyanis Rossi úgy döntött, hogy elméleti és pályaoktatást tart pár szerencsésnek, akik idén tavasszal nagyobb összeggel támogatják az alapítvány munkáját. Persze nem aprópénzről van szó, az imént éppen 7000 eurón állt a licit.
{{articleGallery[21264].caption}}
A Dainese szervezésében létrejött pályanapon motort és ruhát is adnak a megjelenteknek, akik együtt tölthetik a napot Rossival - beleértve a kétszer húszperces pályázást és a húsz, illetve 15 perces elméleti oktatásokat, no meg a közös ebédet, - majd a felejthetetlen nap végén egy rakat fotót és videót kapnak emlékül. Ha kedvet kaptál hozzá, itt licitálhatsz, hogy bekerülj a legjobbak közé, de ha riaszt a magas összeg, szerényebb áron oktatás nélküli, vagy Franco Morbidelli, illetve Luca Marini vezetésével zajló programokra is benevezhetsz.