Aki ott volt az eddigieken, biztosan nem csalódott, hiszen minden évben nagyszerű fesztiválhangulat uralkodik a kiskunfélegyházi Parkerdőben, ahol nyaranta sok ezer motoros kapcsolódik ki a különleges fogatok társaságában.

Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozójára készülnek

Ez az ország és a régió legnagyobb oldalkocsis fesztiválja, ahová Európa messzi vidékeiről is érkeznek megszállott motorosok - csak külföldről több mint száz oldalkocsis csapat regisztrált, és 14 országból jönnek el hozzánk az esemény kedvéért. A program gerincét mindhárom nap a gyermekmotoroztatás adja, emellett oldalkocsis kiállítás, oldalkocsis szépségverseny, vezetett túra és felvonulás is zajlik majd Kiskunfélegyházán, ugyanakkor látványos kaszkadőr show is szórakoztatja majd a publikumot.
side-car-meeting-felegyhazan-22775
Magyarok és a külföldi vendégek éppúgy jól érzik itt magukat, mint a gyermekek, ugyanis ez családbarát rendezvény - a lurkók mindhárom nap különféle színes programokon vehetnek részt
A hétvége csúcspontja a flúgos futam lesz - őrültebbnél őrültebb oldalkocsis fogatok lepik el a helyi krosszpályát, hogy megmutassák, ki az ügyesebb, belevalóbb legény. A szervezők - akár nézőként, akár résztvevőként - mindenkit szeretettel várnak - további információért látogassatok el az esemény honlapjára!