· 2019. augusztus 6. 1

Hétvégén rendezik Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozóját

Háromkerekűek Félegyházán

Ez már a hatodik alkalom, hogy - Ónodi Árpád vezetésével - a Félegyházi Motoros Baráti Kör Egyesület és a Kiskunfélegyházi Motorsport Egyesület megszervezte az oldalkocsisok összejövetelét. Ez nemcsak egy mezei motoros találkozó, hanem igazi családi program zenével, kiállítással és kaszkadőrbemutatóval.
Aki ott volt az eddigieken, biztosan nem csalódott, hiszen minden évben nagyszerű fesztiválhangulat uralkodik a kiskunfélegyházi Parkerdőben, ahol nyaranta sok ezer motoros kapcsolódik ki a különleges fogatok társaságában.

Közép-Európa legnagyobb oldalkocsis találkozójára készülnek

Ez az ország és a régió legnagyobb oldalkocsis fesztiválja, ahová Európa messzi vidékeiről is érkeznek megszállott motorosok - csak külföldről több mint száz oldalkocsis csapat regisztrált, és 14 országból jönnek el hozzánk az esemény kedvéért.
A program gerincét mindhárom nap a gyermekmotoroztatás adja, emellett oldalkocsis kiállítás, oldalkocsis szépségverseny, vezetett túra és felvonulás is zajlik majd Kiskunfélegyházán, ugyanakkor látványos kaszkadőr show is szórakoztatja majd a publikumot.
{{articleGallery[22775].caption}}
A hétvége csúcspontja a flúgos futam lesz - őrültebbnél őrültebb oldalkocsis fogatok lepik el a helyi krosszpályát, hogy megmutassák, ki az ügyesebb, belevalóbb legény.
A szervezők - akár nézőként, akár résztvevőként - mindenkit szeretettel várnak - további információért látogassatok el az esemény honlapjára!