· 2019. május 14.

360-as kamerával a Slovakia Ringen

Nézz körül!

Így még biztosan nem láttad a Slovakia Ringet: a Team SRC Kawasaki pilótája, Jérémy Guarnoni kalauzolja a motorosokat a villámgyors pályán.
A hétvégén lezajlott az EWC, vagyis az Endurance-világbajnokság szlovákiai futama, ahol a YART - Yamaha alakulata élt célba elsőként a Suzuki Endurance Racing Team és az FCC TSR Honda csapata előtt. Ezúttal nem járt szerencsével a győzelmi esélyekkel pályára lépő SRC Kawasaki legénysége, ugyanis első kiesőként, mindössze 37 körrel a rajt után feladni kényszerültek a viadalt. Ezzel a vb-tabellán második helyre szorultak a zöldek, jelenleg tízpontos lemaradással követik a 113 pontos Suzuki Endurance Racing Teamet, és mindössze négy ponttal előzik be a Wepol Racinget.
A múlt hétvégén rendezett nyolcórás viadal összefoglalója
Mégis emlékezetes marad a pilótáknak - és nekünk, nézőknek - az SRC Kawasaki produkciója, ugyanis motorjukat egy sajátos, 360 fokos kamerával szerelték fel a hétvégén, hogy még jobban átélhessük, milyen is egy valódi superbike-kal hasítani a villámgyors pályán:
Legközelebb alig egy hónap múlva, június 9-én csapnak össze az EWC legjobbjai - ekkor az oscherslebeni pályán rendeznek szintén nyolcórás viadalt, majd a világbajnokság zárófutama a legendás japán pályán, Suzukában lesz július 28-án.