· 2017. május 10. 2

Több százezer forintot dobtak össze a motorosok

Sikeres volt a szezonnyitó

Hatalmas tömeg jelent meg az immáron hagyományosnak mondható Szezonnyitó guruláson, ahol ezúttal a Madarász utcai gyermekkórház számára gyűjtöttek a szervezők.
- Újra és újra megköszönjük, de talán így sem vagyunk elég hálásak Nektek, hogy adományaitokkal támogattátok a nemes célt, s összefogásotokkal segítséget tudtunk nyújtani a Madarász utcai Gyermekkórház lakóinak. Összesen 260 500 forint gyűlt össze, amelyből hét csíptetős pulzoximétert, három hidegpárásító-készüléket, két darab - anyukák által ajánlott - elektromos orrszívót és egy mikrohullámú sütőt tudtunk vásárolni, tehát mindent megvehettünk, amire szükségük volt - áll a rendezők közleményében.
Indul a felvonulás
Az időjárásra sem lehetett panasz, így dél körül már csak a több száz méter hosszú utca legvégén találtak helyet a motorral érkezők, akiknek a polgárőrök és a rendőrök segítettek behajtani, illetve letenni a motorokat. Az eseményen ötletes játékok, kihívások szórakoztatták az egybegyűlteket, s persze a megszokott felvonulás sem maradhatott el.
{{articleGallery[13542].caption}}
Az elégedett motorosokat és az ajándékokért oly' hálás lurkókat látva nem lehet kérdéses, hogy a hagyomány folytatódik, és jövőre is összefognak a motorosok a nemes cél érdekében. A Szezonnyitó guruláson készített fotókat kapcsolódó galériánkban találjátok.