· Képek: Harley-Davidson · 2017. április 18. 2

A Tankcsapda is fellép a fesztiválon

Tankok a Balatonon!

Június 10-én támad a debreceni Rockmafia az Open Road Festen! Tankcsapda-pólót elő, rockvillát az ég felé, mert a srácok sosem látott újítással érkeznek - Sidi mesél most a részletekről.
- Egy teljesen újfajta show-t, soha nem látott koncepciót találtunk ki az Open Road Festre. Különleges fesztivál ez, hiszen itt bármerre nézel, olyan etalont, különlegességet látsz, ami miatt már megérte felkelni. Már amikor közeledünk a fesztivál területéhez, izgulunk, bizsergünk. Az Open Road Festen minden egyben megtalálható ahhoz, hogy megéld a szabadságot, a rocksztár-életérzést: kiváló társaság, egyforma érdeklődésű emberek, motorcsodák, no és rock! - mesélte Sidi.

Más, mint a többi

- Nem akarom túlromantikázni a dolgot - tette hozzá -, de itt 0-24-ben megy a buli, nemcsak éjszaka, a színpadon, hanem nappal is folyamatos a pezsgés. Már csak a vasak és az arcok miatt is imádok napközben az Festen sétálgatni - vallott a Tankcsapda gitárosa.
{{articleGallery[13218].caption}}
- A zenekar sikerének az egyik titka, hogy mindig visszatérünk a gyökereinkhez. Tudjuk, honnan indultunk, és megéljük, amit elértünk. A gyerekkori álmokból inspirálódunk, amikor még azon gondolkoztunk, milyen jó lenne a Dunántúlon játszani, azután külföldön, és egyszer egy olyan helyen, ahova repülővel kell menni – idézte fel nevetve Sidi, a banda gitárosa. - Emlékszem, kissrác koromban volt egy piros MZ-m, s úgy motoroztunk, hogy azt képzeltük, hogy egy Harley - Sidi.
Június 10-én, szombaton Te is részese lehetsz a rock and roll életérzésnek, mert jönnek a Tankok! Készülj fel, mert brutális zúzdától lesz hangos az Open Road Fest, ahol szabadság és a rock összeforr. Váltsd meg jegyed most, és találkozzunk a 18. Harley-Davidson Open Road Festen – ’Feel the Freedom’!