Bármilyen motort is hajtotok, a ruha kiválasztásánál a kényelem, a megjelenés is fontos szempont, arról nem beszélve, hogy elsősorban biztonságosnak kell lennie, hogy megvédjen az esések, elcsúszások következményeitől.

Legyél divatos, viseld a B-Star kabátját!

A közelmúltban megjelent klasszikus stílusú dzsekit koptatott marhabőrből varrták, kialakításánál pedig fontos szempont volt, hogy kényelmes viselet legyen, egyúttal megvédje használóját az időjárás viszontagságaitól is.

termekbemutato-b-star-vintage-casual-borkabat
A férfiakra szabott, dupla varrással, fémcipzárakkal és mély, zárható zsebekkel ellátott, úgynevezett öregített barna színű dzsekit hat méretben (M-től XXXXL-ig) rendelhetitek meg

Éppen ezért a Vintage ujja cipzárral szűkíthető, rugalmas paneleket illesztettek a csípőt fedő területre, valamint azokra a felületekre, amik érintkeznek a lapockával és a felkarral, hogy testalkattól függetlenül kényelmes, mégis a testhez szorosan illeszkedő legyen. Mint azt a forgalmazó RMC Motor ruházati termékekért felelős munkatársa a SportMotor.hu-nak elmondta,

ma már az ilyen, hagyományos megjelenésű motoros kabiknál is elvárás a minőségi, kivehető protektor, így a B-Star termékében szintén megtalálható a viszkoelasztikus könyök- és vállvédő.

Mi több, beszabtak egy zsebet a gerincprotektornak, így nincs akadálya annak, hogy azzal is kiegészítsd a dzsekit.

termekbemutato-b-star-vintage-casual-borkabat
Kiváló minőségű, kockás bélés jellemzi a Vintage Casual modellt. Ha kérdésed van ezzel vagy más B-Star termékkel kapcsolatban, bátran írj üzenetet az RMC-s srácoknak, akik visszahívnak a megadott telefonszámon!

Essen szó a deréknél, vállnál és felkarnál elhelyezett steppelt betétekről is, mindemellett hasznosak a cipzáras külső és belső zsebek, illetve ma már szinte kihagyhatatlan a praktikus telefontartó zseb is! A B-Star Vintage Casual már elérhető az RMC Motor webáruházában, ráadásul mindössze 49 990 forintba kerül.