· 2018. május 9. 6

Izgalmas duóval gyarapodik a brit paletta

Két új Triumph érkezik?

Továbbra is dúl a retró láz, s a klasszikus motorjairól elhíresült Triumph sem szeretne kimaradni, ezért - a hírek szerint - még idén két új nagyágyút mutat be, mégpedig scrambler stílusban.
Az már hónapok óta nyílt titok, hogy még idén leleplezik a hinckley-i brigád legújabb üdvöskéjét, a kéthengeres, 1200 köbcentis Scramblert. Már kémfotókat is láthattunk a motorról - a kecses, magas felépítésű vas igazán impozáns jelenség volt az elcsípett képeken.
{{articleGallery[18003].caption}}
Igen ám, de a radiálisan rögzített Brembók és az aranyszínben tündöklő Öhlins felfüggesztések, pontosabban azok ára valószínűleg elriasztja majd a régies kinézetű, de nem túl drága motorra vágyó vásárlókat, ezért a Triumph is stratégiát váltott, és hozzálátott egy kevésbé feltűnő, kedvezőbb árú, egyszersmind hitelsebb megjelenésű változat kidolgozásához. Tegyük hozzá, a döntés egyáltalán nem meglepő, hiszen a Speed és Street Triple modellekből is elérhető S, R és RS változat, melyek szintén azonos alapra épülnek, de eltérő felszereltséggel. Az új Scramblerök bemutatójára várhatóan idén ősszel, a milánói seregszemlén kerül sor.