A most 91 esztendős Harry Greeves még csak tizenhárom volt, mikor először megpillantott egy 1939-es Triumph Tiger 100-at. Azóta arról álmodott, hogy egyszer majd ő is boldog tulajdonosa lesz egy ilyen motornak, de sajnos úgy alakult, hogy sosem teljesülhetett kívánsága. Most, 78 évvel később, ha nem is tett szert saját gépre, de lehetősége nyílt rá, hogy felüljön a ritka kétkerekűre, hála unokájának – a fiatalember már nagyon régóta próbálkozott, hogy valamilyen módon találjon egy ilyen vasat, és már majdnem feladta, mikor a sors Dick Shepherd Triumph-gyűjtőhöz irányította, akinek segítségével sikerült megvalósítani tervét.

A nagy eseményt természetesen megörökítették. Az idős úr érthető módon örömkönnyekben tört ki, hiszen sokat várt vágya beteljesülésére

- Egyik nagy vágyam volt, hogy életemben legalább egyszer újra lássam ezt a csodás motorkerékpárt. Sosem hittem volna, hogy ez teljesül, ráadásul megérinthetem és fel is ülhetek rá. Nehéz megfelelő szavakat találni arra, hogyan érzek most, de ez egy olyan pillanat, amit sosem felejtek el – mondta Harry.