· 2011. augusztus 8. 87

Motorosok: utcára! (frissítve!)

Magyarországon komoly tradíciója van a közúti motorversenyeknek, idén szeptemberben Egerben is utcára hívják a motorosokat és quadosokat.
Akit kicsit is érdekel a magyar motorsport történelme, az minden bizonnyal találkozott már a háború utáni időszak népligeti versenyeivel, vagy a balassagyarmati háztömb körüli futamokkal a leírásokban. Szerencsére napjainkban egyre többen fáradoznak azon, hogy a motorsportot népszerűsítsék, és ha kell, akkor a versenypályákról kivigyék az utcákra a futamokat, ezzel is egyre több rajongót szerezve a kétkeréken guruló tábornak.
utcai motorverseny dunaujvaros Dunaújvárosban több alkalommal is rendeztek közúti versenyeket a szóló és oldalkocsis kategóriák részére
Az Egerben szerveződő versenynap különlegessége, hogy a négykerekűeket is szeretettel várják, hiszen a motorok mellett a quadok is megmérkőzhetnek a szeptemberi futamon. Részletek hamarosan, addig is egy kis ízelítő a szervezőktől: "pályabejárás" stílusosan, kettő- és négykeréken!


Írjátok fel a naptárba: 2011.szeptember.10 - utcai motorverseny Eger belvárosában!
update:
A szervezők átküldték a pálya végleges nyomvonalát, és egy honlapot is összeütöttek a versenyinformációk részére, a nevezési lapot és a többi információt megtaláljátok a http://egrimotorsport.hu/ címen.
palyarajz, Eger