A szervező Pannónia Motorsport Kft. mindössze száz pilótának tud lehetőséget adni a pályázásra, így aki kipróbálná motorja és saját képességeit, ne nagyon késlekedjen, mert a korábbi évek tapasztalatai alapján hamar betelnek a helyek.

Ismét pályanap és verseny Mogyoródon

Nem gond, ha most mész először pályára, de akkor sem unatkozol majd, ha korábban versenyeztél már. A szervezők ugyanis három osztályt alakítanak ki tudásszint szerint a május első hétvégéjén zajló nyílt napon: a tehetségkutató csoportba azok kerülnek, akik közel utcai technikával, hobbiból pályáznak, de szeretnék kipróbálni magukat a Hungaroringen. Nekik nem kötelező a licenc, hiszen a hobbipályázást egy amolyan buliversennyel zárják, ahol a hatszázas és az ezres géposztály mezőnyének leggyorsabb felfedezettjeit díjazzák. A közepes csoport azokból áll, akik rendszeres pályázók és részt vesznek a Magyar Kupa futamain is. Tőlük elvárják a tömegsport licencet vagy a napi rajtengedélyt, és természetesen az élmenők is külön kategóriát alkotnak, hogy semmi ne zavarja a leggyorsabbak körözését.
var-a-nyilt-nap-a-ringen-21769
Kezdőknek, haladóknak és versenyzőknek is érdemes kimenni a Ringre egy tavaszi gyakorlásra, szezon előtti felkészülésre
A mogyoródi program reggel 9 órakor indul, itt először a szabadedzés zajlik majd a három csoportnak, ezt követően jönnek a MAMS-versenyek, a Tehetségkutató, az Open 600 és az Open 1000. A 17 óráig tartó egynapos program ára 30 000 Ft, a kötelező transzponder további háromezer, a biztosítás pedig kereken kétezer forint.

Most vasárnap, azaz április 28-án a Pannónia-Ring is várja a motorosokat rengeteg edzéslehetőséggel és tehetségkutató-sprintversenyekkel. Kezdő, haladó és gyors csoportokat alakítanak ki, a futamok 600 és 1000, illetve Open 600 és Open 1000 kategóriában zajlanak majd. Lesz oktatás a pályával ismerkedőknek, illetve időmérés a profiknak, hogy mindenki garantáltan megtalálja a számítását.

Legyen szó a most hétvégi, a május harmadikai vagy az év további nyílt napjairól, ennek az űrlapnak a kitöltésével tudtok jelentkezni a programokra. Balesetmentes és élményekkel teli pályázást kívánunk mindenkinek!