Az emberek többsége nem is gondol arra, hogy motoros kiegészítőt, alkatrészt vagy éppen quados programot tegyen a fa alá, pedig ezek is igazán klassz ajándékok.

Motoros ajándékok SZÉP-kártyával

Az RMC alaposan felkészült az ünnepi rohamra, azaz nem kell aggódnotok, hogy nem találtok megfelelő terméket az áruház polcain. Azt is érdemes fejben tartani, hogy készpénz és bankkártya mellett adott a Széchenyi Pihenő Kártyás (ismertebb nevén SZÉP-kártyás) fizetési lehetőség is, így az ezen felhalmozott összeget is elkölthetitek Törökbálinton.

vasarolj-ajandekot-az-rmc-nel-szep-kartyaval
Legyen szó sisakról, alsó- és felsőruházatról, kesztyűről, alkatrészről vagy felszerelési tárgyról, hatalmas választékból válogathattok az RMC boltjában

Miként a vállalkozás üzletfejlesztési vezetője a SportMotornak elmondta, a cafeteria-rendszer keretében kapott juttatást – évente 75 ezer forint értékben – gond nélkül felhasználhatjátok náluk a következő időszakban.

Az RMC régóta nyújt gumiszerelési szolgáltatást, és nemcsak motorkerékpárokat, hanem autókat is fogadnak műhelyükben. Természetesen vállalják a kerekek centrírozását és defektjavítást is, tetejébe – csekély összegért – tárolják is a lecserélt gumiabroncsokat a következő szezonig. Tudjatok róla, hogy a csere, javítás és a tárolás vagy éppen az új köpeny költségeit egyaránt rendezhetitek SZÉP-kártyával!

Érdemes akár egy délelőttöt is rászánni a válogatásra, hiszen a temérdek motoros holmi közül nehéz választani, de a bolt munkatársai készséggel segítenek, hogy eligazodjatok a motoros holmik tengerében. Akkor sincs gond, ha netán olyasmit vittetek haza, amiről kiderül, hogy például nem jó méretű, tekintve, hogy később gond nélkül kicserélhetitek az üzletben.

vasarolj-ajandekot-az-rmc-nel-szep-kartyaval
Lényegében bármilyen motoros terméket megvehetsz K&H, MKB és OTP SZÉP-kártya segítségével, ráadásul a webáruházon keresztül is nyélbe ütheted az üzletet. Érdemes kiváltani a törzsvásárlói kártyát, mert úgy engedményt is kapsz a termékek árából

A SZÉP-kártyával vehettek ajándékutalványt, mindemellett az RMC kötelékébe tartozó Quadtours izgalmas programjaira is befizethetitek szeretteiteket – a színes palettán többek között vezetett túrát, erdőben zajló quados kirándulást vagy menő gyerekprogramot is találtok.