Főként a rövid távokat megtevő robogósok szeretnek „kockáztatni”, s rengetegen közülük csak sisakkal óvják magukat, pedig bukáskor ugyanúgy megsérülhetnek, mint bármilyen nagymotorral.

Protektor nélkül mit sem ér a motoros ruha

Nem véletlen, hogy a 25 éves tapasztalattal büszkélkedő RMC Motor csapata már jó ideje a biztonságos városi motorozás népszerűsítésén munkálkodik, s ennek okán figyelemreméltó ajánlattal jelentkeztek a közelmúltban. Elkészítettek ugyanis egy olyan ajánlatot, melyben strapabíró, ugyanakkor megfizethető áru sisak, protektoros dzseki és nadrág, kesztyű, valamint lábbeli található, s az alapcsomag együtt nem kerül többe 76 ezer forintnál.

vedoruhazat-varosi-motorozashoz-esrovidebb-turakhoz
Az ár nem lehet kifogás… 76 ezer forintért szinte ajándék a csizmából, kesztyűből, sisakból és protektoros ruhából álló garnitúra

Mi több, olyan divatos és kényelmes cipőket, illetve ruhadarabokat válogattak be a kollekcióba, amik akár utcai viseletként is beválnak, azaz akkor sem kell átöltöznötök, ha motorozás után beugrotok az irodába vagy egy étterembe. Sőt, ha némi pluszpénzt rááldoztok, az ajánlottak helyett számos egyéb felszerelésből is összeállíthatjátok a szettet, vagyis ízlésetekhez és a motor stílusához igazíthatjátok az egyes tételeket.