· Képek: Pestlőrinci Veteránvásár, Pannonia MGTSZ · 2017. szeptember 6.

Őszi veterános programok

Kincsvadászat indul!

A régi járművek szerelmesei többféle rendezvény közül is választhatnak szeptemberben, most szombaton veteránbörze, jövő hétvégén pedig Pannonia túrakupa várja az érdeklődőket.
A forró nyárból szépen, lassan átlépünk az őszbe, de a nagyszerű motoros programok még koránt sem értek véget. A most következő szombaton, azaz szeptember 10-én az Old Motors rendezi meg hagyományosnak mondható veteránmotor-, autó-, kerékpár-, járműalkatrész- és régiségvásárát. A Szigetszentmiklósra tervezett őszi börzék a terület részleges beépítése miatt elmaradnak, így a rendezvénysorozat másik két állomása – október 15-én és november 5-én - is a XVIII. kerületben, a Lőrinczi Piacon kap helyet. Az ország egyik legnagyobb veteránbörzéjén több mint 20 ezer négyzetméteres területen, mintegy háromszáz árus kínálja portékáját. További részletek, információk a szervező weboldalán olvashatók.
{{articleGallery[15367].caption}}
Szeptember 16-án, szombaton pedig egy igazán különleges verseny zajlik majd, ugyanis a tízéves Pannonia MGTSZ tagjai az idei esztendőben szinte minden hétvégén részt vettek egy-egy megmozduláson, vagy épp ők maguk szerveztek egy-egy túrát, s most sem lesz ez másként. A szezon záróeseménye, a túrakupa szokás szerint Herceghalomról indul és ott végződik majd, ahol egyedi díjakkal várják a versenyzőket, no és a vándorkupa is új tulajdonosához kerül. A nevezés feltételei és további tudnivalók az egyesület oldalán találhatók.