· 2018. december 9. 5

Újra Budapestre látogat az X-Trial-világbajnokság

Szemben a fizikával

A tavalyi zárófutam után 2019 januárjában ismét Magyarországra érkeznek a világ legjobb triálosai. Toni Bou már a héten eljött, hogy felmérje a terepet, s ha már itt volt, gyorsan tartott is egy rögtönzött bemutatót a Duna-parton.
Kilenc alkalommal csapnak össze az X-Trial versenyzői a 2019-es évadban, mely január derekán Magyarországon kezdődik, és Spanyol-, Francia-, valamint Oroszország, no meg Costa Rica érintését követően április 27-én Andorrában ér véget.
Egy kis ízelítő arról, hogy mi várható a budapesti versenyhétvégén
Bármerre is járjanak a világban, versenyhétvégéik programja azonos lesz, vagyis az elődöntőben kilenc, a középdöntőben hat, a döntőben pedig már csak két motoros verseng a győzelemért a hatszor egyperces pályaszakaszokon. Természetesen most is az nyer, aki a legrövidebb idő alatt, valamint a legkevesebb hibaponttal teljesíti az akadályokat.
{{articleGallery[20338].caption}}
Ezúttal is a Budapest Sportarénában randevúzik a triálszakág színe-java, mégpedig 2019. január 20-án, amire már most megveheted jegyed vagy megajándékozhatod vele a motorozásért és triálsportért rajongó barátaidat. Egyelőre szabad a vásár, azaz a négy különböző árú ülőhely mindegyikére lecsaphatsz - hogy melyik mennyibe kerül és hova szól, arról az esemény hivatalos honlapján találsz további részleteket.