AGV GP1 7 / 10

AGV / AGV GP1
AGV GP1
ekkor vette: 2004
eddig használta: 2010
minőség: 6/10
kényelem: 6/10
strapabírás: 9/10
összességében erre értékete: 7/10
megérte-e a vételt: igen

2004-ben vettem Obervart-on a FORSTINGER-ben (Ausztria).
Éppen ekkor vettem egy mocit,és kelett gyorsan egy nem túl drága sisak. Nah akkor akció volt a Forstinger-ben és le is csaptam rá.Mindjárt az első nap megkarcolódott kétszer is a plexi,de az sajna az én hibám volt.Nos az elmúlt 6 évben,teljesen megérte az árát,ami 95Euro volt. Persze nem egy csúcsmodell,de nem éppen csúnya,nem volt rossz választás az árához képest. Strapabíró,nekem párszor már leesett az eddigi motorjaimról,de apró karcok lettek csak.
Szélzaj van motorozás közben,de nem zavar (kb. 100km/h-tól)én inkább élvezem a motorozást.Plexije nem páramentes,de kicsit nyitva hagyva semmi probléma nincs vele,bár a szellőző rendszere sztem nem ér semmit.
Páran írták hogy nehezen nyílik a csat,de az direkt van,hogy ne nyíljon ki véletlenül sem ha elromlotta csat része.(csak bele kellene nézni a csat nyílásába a tulajoknak és láthatják hogy mi a hézag)
Esőben kicsit a plexi melett pár csep bejött,de nem sűrűn motoroztam esőben,és nem is tervezem. Én vigyáztam eddig rá,de most úgy döntöttem,hogy 6 év után veszek valami drágább,újabb és más márkát,de ezt megtartom utas sisaknak,mert sokat már sztem nem ér,de eladni meg szinte semiért nem akarom.Ráadásul sokat vigyáztam rá,és még elég jól néz ki !(lásd a képet)
Szóval nekem 100% ban megérte,és ajánlom főleg kezdőknek,mert jobb mint a Grex,meg a többi gagyi olcsó sisak.
Széles utat....

Problémák
Elütöttem egy galambot,és a plexi tartó kis műanyag konzol eltörött,de nem kapok sehol se hozzá alkatrészt,így hát a pillanatragasztó került elő,csak így már nem tudok állítani rajta.
Párásodás kicsit hűvösebb időben is már,de nem zavar.Meg nem lehet kivenni a belsejéből semmit,hogy kimossam..ennyi.

A beküldő 12 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Zoleyx

Beküldve: 2010. április 14.