Alpinestars SMX-Plus 9,8 / 10

Alpinestars / Alpinestars SMX-Plus
Alpinestars SMX-Plus
ekkor vette: 2005
eddig használta: 2007
minőség: 10/10
kényelem: 10/10
strapabírás: 9/10
összességében erre értékete: 10/10
megérte-e a vételt: igen

Alkalmi vétel volt anno a Parillában 47.000-ért. Előtte egy Forma csizmám volt, amit megvettem, és nem is használtam, mert megláttam ezt, kellett, azt el is boltoltam. Épp az én méretemben volt és szinemben, ugyhogy minden klappolt.
Első héten azt hittem megbánom, mert annyira szokatlan volt, hogy merev. A másik csizma egy zokninak tűnt ehhez képest. A kényelme 100%-os, ha már lábon van, nem is érezni, csak meg kellett szokni hogy fogja valami a lábamat.
Fűző, cipzár, csatt, lehet macerás de megéri.
Kétszer pereceltem benne, 100 körüli tempónál, és mindkétszer nagyon szerencsétlenül a jobb bokábat odavertem. Nem tört el, ettől függetelnül nagyon fájt, sőt az utóbbi óta mai napig fáj néha. Valószinű egy gyengébb csizmában darabokba tört volna a lábam.
Mivel műanyag a borítás rajta, ezért könnyen karcolódik, megmattul, és persze lépkedésnél nyikorog mint az állat. Egyébként cserélhető a csattja, hátul az aluminium a saroknál, és az elején a koptató.
A szellőzése is nagyon kiváló, _SOHA_ nem izzad bele a lábam.
Csak ajánlani tudom, és hálálkodni az Alpinestars mérnökeinek, hogy tudok még járni :)

Problémák
Mielőtt a Pardi elkezdett volna Alpinesarozni, szinte lehetetlen volt hozzá koptatót szerezni, mert a Parilla meg már nem foglalkozott vele. IMPORT :)

A beküldő 10 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Atika_GSXR

Beküldve: 2007. február 23.