Aprilia RX125 7,2 / 10

Aprilia / Aprilia RX125
gyártási év: 1997
lökettérfogat: 123 köbcenti
ekkor vette: 2007
eddig használta: 2007
km óra állása az elején: 17000
vezetett km: 10000
fogyasztás: 7 liter / 100 km
teljesítmény: 8/10
megbízhatóság: 8/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 6/10
kényelem: 6/10
összességében erre értékete: 8/10
megérte-e a vételt: igen

Nos hol is kezdjem, először ott hogy nekem már 4 Aprilia Rx125-ös moccom volt. És h miért is?! Mert a legjobban bevált motor számomra. Volt már nekem szinte minden márkájú és típusú endúróm de eddig eggyik se bírt annyit mint az apriliám. Előnyei pl: a legerösebb 125 ccm-es versenyenduró aminek gyárilag ennyi a lóereje. Az erejét és a terepre való használatát bizonyítja az is hogy már nem egyszer nyerte meg az ugynevezett Six Days nevű hatnapos világversenyt. Nos eleget fényeztem végülis eddig de még annyit mondhatok igy a javára az hogy ha valaki egy olyan motort akar venni aminek nem számit az hogy éjjel nappal üvegen megy az ilyet vegyen, ezt állithatom tapasztalatból :D.
De azért jöjjön a hideg zuhany is pl.: nem a legolcsóbb motorok közzé tartozik, vagy azért cross pályán nem mennék vele (ugratni lehet azért) ugyanis ott a kicsike egy kicsit alul marad, fékbetétet az ember jobb ha vesz egy vagonnal föleg ha utcán is használja az ember. Kényelem szemontjábol se az első mert olyan Ktm-szerü vágó érzés van az emberbe amikor rajta ül. A motorblokk hangja ami még engem zavar ugyanis megvan az erős rotax , kalimpolós hang. De ha az ember megszokja egy idő után már nem is halja:D.
Röviden tömören szerintem a legfontosabb dolgokat elmondtam amit tudni kéne mielött egy ilyet veszel. Ha véletlenül még is ilyet vennél én azt mondom hogy jó választás.:D

Erre használta
utca, pálya , soft terep, tura

Javítanivalók
Fékbetét, hátsó fék, első teleszkóp, hátsó teleszkóp.

Itt szervizelte
Home service:D

A beküldő 4 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: apriliarx521

Beküldve: 2007. február 20.