Astone GTO 8,5 / 10

Astone / Astone GTO
Astone GTO
ekkor vette: 2010
eddig használta: 2012
minőség: 9/10
kényelem: 8/10
strapabírás: 8/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

Amikor sport motort akartam venni, (yamaha TZR) úgy gondoltam, hogy veszek hozzá egy új bukósisakot is, mivel az előzőt már az apám leharcolta rendesen. Elmentem egy robogós boltba, és ott rögtön kiszúrta a szemem, a sport bukók polca, és rögtön el is kezdtem válogatni. Ez volt ami legjobban tetszett, bár a márkája ismeretlen volt. Az eredeti ára 27.000 Ft-volt, de a tetején volt olajfolt, amire az eladó azt hitte hogy a műanyagban van valami anyag elkeveredve (állította hogy selejt), és 17.000 Ft-ért árulta. Meg is vettem, otthon pedig az olajfoltot lemostam :D
Nagyon jó minőségű, akár nagyobb motorokon is helyt áll, bár a plexi nekem 1,5 év után már 100 km/h fölött lecsukódik magától. :S A szellőzése is nagyon jó, alacsony sebességnél mindig nyitva volt a plexi, de a 3 szellőző nyílás nyitott állapotba n fújja a levegőt rendesen. A plexi szinte törhetetlen, már kb 5x ejtettem le, (betonra is) és a szépen lepattan a bukósisakról, a legkisebb repedést, vagy törést is elkerülve. A csatolása is nagyon egyszerű, és mégis praktikus módon meg van oldva, hogy egy mozdulattal ki lehet kapcsolni a pántját. A bélése teljesen kivehető, és mosható. Nagyon jó bukó, és nincs kizárva hogy legközelebb is ilyent veszek.

Problémák
A festése 1-2 leejtés után megsérült, de ez a legtöbb bukóval így lenne. A 4. hátsó szellőzőt nagyon nehéz kinyitni. Nem a legkönnyebb bukó, 1.6 kg. Más problémája nincs is.

A beküldő 7 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: norman1117

Beküldve: 2012. július 27.