Derbi Senda X-Treme 7,8 / 10

Derbi / Derbi Senda X-Treme
gyártási év: 2005
lökettérfogat: 70 köbcenti
ekkor vette: 2006
eddig használta: 2007
km óra állása az elején: 4500
vezetett km: 10350
fogyasztás: 4 liter / 100 km
teljesítmény: 7/10
megbízhatóság: 10/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 8/10
kényelem: 6/10
összességében erre értékete: 8/10
megérte-e a vételt: igen

Sziasztok !

El kell,hogy mondjam,elmultam már bőven 18,de nagyon megtettszett és megvettem.Nem csalódtam a márkában,nagyon megbízható motor.Kis tuningal,ami az én esetemben egy 70-es tuning hengerszett volt,13 lovat hoztam ki belőle.A végsebességet nem próbáltam,de 100-at gyakran mentem vele.Utazóban 80-90 közti sebességgel ki lehet menni vele a világbol.Nagyon sokat mentem vele,gondolom vágjátok a futott kilóméterből.A Fogyasztása 3literről felugrott 4literre,köszönhetően a nagyobb fúvókának.
Nem a kényelméről híres,de nagyon hamar hozzá lehet szokni,és már nem is érzed.A Rosszakat is leírnám,de nincs semmi..... :))
Arra figyeljetek,hogy sinteres fékbetétet ne vegyetek bele,mert nagyon kemény,jobban eszi a tárcsát és nyikorog is.Elég olcsón lehet venni hozzá betétet a Start Autónál,raktáron van ferodo gyártmány.Nagyon szereti a Mobil 1 2T Syntetikus olajat,halkabb vele a motor.Sokat kipróbáltam,de ez a legjobb.Ezt a Láng Autóalkatrész boltban szoktam venni.Rendszeresen használjátok a láncsprét,mert azt is szereti.Nagyvonalakban ennyi......... Becsüljétek meg ezt a mocit srácok-csajok,mert megérdemli.

Erre használta
Túra , városi motorozás, S.T.B.

Javítanivalók
Lekopogom " Kop-Kop-Kop"
Kopó alkatrészeken(fékbetét,lánc,gumi) és olajon kívül nem vettem bele semmit.

Itt szervizelte
Saját magan,és az öcsém csinállja.

A beküldő 14 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Pityinger

Beküldve: 2007. június 15.