Falco Stroke 8,5 / 10

Falco / Falco Stroke
Falco Stroke
ekkor vette: 2007
eddig használta: 2010
minőség: 7/10
kényelem: 10/10
strapabírás: 9/10
összességében erre értékete: 8/10
megérte-e a vételt: igen

Életem első motoros lábbelije volt. A vasárlásnál szinte csak az ár, és az elfogadható kinézet motivált.

Az egész cipő nagyon könnyű, és kényelmes viselet. Motorról leszállva sétálgatni, órák hosszat "szaladgálni" benne se kényelmetlen. Jól szellőzik, és ami érdekes hogy télen sem érződik hidegnek. Koptatója jó, használható pozícióban van. Nem egy túlkomplikált csizma; erősített sarok, egy boka protektor valamint egy a lábfej közepénél található ,safety shell névre hallgató puha protektor felel az épségünkért. védelmi kvalitásait csak egyszer kellett szerencsére tesztelnem...akkor az autó lökhárítója tört, a bokám nem, hogy ez mennyiben volt szerencse és mennyiben ennek az érdeme nem tudom.
Az orr része a váltásokhoz lett kialakítva.
A csizma nem vízálló.. ezt kamásli beszerzésével orvosoltam.

Cirka 45-50ezer km-t volt a lábamon motoron, lehúztam vele pár félévet az egyetemi padsorokban is, valamint táncparkettre is sikerült többször ebben mennem.

A 26ezer forintos árát maximálisan megérte. Csak azért nem ilyen lett a következő csizmám, mert tavaszra szeretnék egy bőrnadrágot beújítani, és ahhoz nem passzolna.

Problémák
Igazából érdemi probléma a használat során nem jött ki. Az oldalán lévő koptatót néha meg kellett húzni, mert lelazult. Ennyi

A beküldő 5 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Dipshit

Beküldve: 2010. november 22.