HJC CL-ST 6,5 / 10

HJC / HJC CL-ST
HJC CL-ST
ekkor vette: 2008
eddig használta: 2013
minőség: 6/10
kényelem: 6/10
strapabírás: 8/10
összességében erre értékete: 6/10
megérte-e a vételt: igen

Elég régóta nyúzom mar a mattfekete CL-ST-t. amikor megvettem, a formája volt az, ami nagyon megfogott. az ara is jutányos volt.
Egy barátom ugyanolyat vett es a visegradi szerpentinen sikerult egy high-side esessel odacsapni magat. Azota fasza orvosi platina van az arcaba epitve... lehet hogy szerencsetlenul esett, vagy nem a megfelelo meretu volt a buko, vagy a csat nem volt rendesen beallitva, nem tudom, de akkor gondolkodtam, hogy lecserelem valami biztonsagosabbra.
Aztan adtam neki megiscsak egy eselyt, mert a plexi jol es hatarozott uton mozgott. Van rajta plexizar, aminek nem latom ertelmet, de azert erdemes megemliteni.
Nekem bejott a nyakresznel a kemeny parnazas, a korrekt modon mukodo szellozok, az orrvedo, ami segit hogy ne parasodjon a pleko, valamint hogy minden szir-szart lehet kapni hozza.
Azota eltelt jopar ev es elojottek a problemak...

Problémák
nagy szelzaj, alul a bogarhalonak nevezett tepozaras cuccnal a szovet elfaradt, kibolyhosodott, emiatt a tepozar fogacskai nem tudnak belekapni es a bogarhalo csak ugy lifeg ossze-vissza.
Ennek egyenesagi kovetkezmenye, hogy alulrol atommod suvit be a szel es nagyobb temponal ez eleg zavaro - plane ha meg be is konnyezel a huzattol.
eltort a bal oldali pleximozgato mechanikaban valami muanyag cucc. Szerencsere ~2000 ft-ert vettem hozza uj mechanikat, szoval az alkatreszellatas remek.
A plexi a sok nyitogatas-csukogatastol valamennyit deformalodott es mar nem zar legmentesen, szoval ott is befuj a szel.

A beküldő 9 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: standby

Beküldve: 2013. szeptember 4.