Husaberg FE501 9 / 10

Husaberg / Husaberg FE501
gyártási év: 2000
lökettérfogat: 501 köbcenti
ekkor vette: 2009
eddig használta: 2010
km óra állása az elején: 1
vezetett km: 1
fogyasztás: 4 liter / 100 km
teljesítmény: 10/10
megbízhatóság: 10/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 8/10
kényelem: 8/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

Jó tulajdonságai: Hát hol is kezdjem kezdem a fogyasztásnál én nagyon megvoltam lepődve hogy szinte alig eszik valamit ahhoz képest hogy milyen a teljesítménye, brutális erő van benne ha elhiszik ha nem de 6-ba is kerekezek vele jó akkor már egy kicsit rá kell segíteni de akkor is az hogy nehéz berúgni az hülyeség lehet hogy annak nehéz aki még berget se látott de aki tudja hogy kell annak egyáltalán nem nehéz előtte Cr 250-nem volt de mondjuk nem lehet a 2-tőt összehasonlítani annyi hogy a cr az könnyebb volt olyan 10-15kg de azért nekem a berg kicsit bikább mint a Cr volt, a fékek nagyon jók akar csak a futómű én csak jót tudok róla mondani kicsit féltem hogy nem fog beválni de hálistennek nagyon is bevált!

Rossz tulajdonság: Hát azt nem nagyon tok mondani rá talán annyi de az nem a motor hibája hogy nem minden boltba van hozzá cuc!

Erre használta
Supermotyo a városban illetve endurózásra!

Javítanivalók
Hát lekopogom semmit sem kellet rajta javítani egyedül fékbetétet cseréltem benne meg szelephézagot állítottam meg lefestettem ennyi!

Itt szervizelte
Itthon minden márkaszervizbe akkor sem vinném ha fizetnének érte ott még azt is beméséllik az embernek hogy a karter belever az indexbe!

A beküldő 6 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: piku24

Beküldve: 2010. március 3.