Husqvarna SM125 S 9,2 / 10

Husqvarna / Husqvarna SM125 S
gyártási év: 2008
lökettérfogat: 125 köbcenti
ekkor vette: 2008
eddig használta: 2009
km óra állása az elején: 0
vezetett km: 8000
fogyasztás: 5 liter / 100 km
teljesítmény: 9/10
megbízhatóság: 10/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 10/10
kényelem: 7/10
összességében erre értékete: 10/10
megérte-e a vételt: igen

Régebben is egy Husqvarna SM 125-öm ('03) volt és azzal is nagyon meg voltam elégedve így egy új beszerzésére adtam a fejem; nem bántam meg! Mind két motoron még gyertyát sem kellett cserélnem, szóval semmit. Az újat is még a gyárival használom. Az alap dolgokat természetesen itt is meg kellet csinálni rajta pl.: lánc feszítés és a hasonló kötelező dolgok. Nekem megbízhatóságra 10-es mert semmi bajom, gondom az ég adta egy világon nem volt, pedig nem városnézésre használom..Nem értem, hogy miért mondják olyan sokan, hogy nincs hozzá alkatrész. Én mindent találtam hozzá jóval olcsóban, mint a KTM-hez és az Apriliakhoz, bár nem volt rá szükségem. A kényelem viszont nem az igazi. Ha 3/4 órát motorozok megállás nélkül akkor már nem érzem a hátsó felemet. Az ülés nagyon kemény, de lehet hogy csak nekem. A futómű viszont eszméletlen jó. A fogyasztás nagyon rendben van 3,5l-5l-ig terjedhet. A teljesítmény azért 9 mert a karburátor már a 2007-es modellektől más és így a teljesítményben kicsit gyengébbek, mint az elődök, de ezt egy sima cserével orvosolni lehet pl egy Mikuni TMX-el. Ezzel viszont már jóval erősebb lesz, mint a gyáriak. Ez az ára az elektronikus olajpumpának és a Euro 3-mas szabványnak. Az Aprilia RS 125-nek és a Cagiva Mitonak esélye sincs a gyorsulásban. A Youtube-n lehet elég videót nézni róla. Nem akarok ódákat zengeni róla, de nekem nagyon bejött, mindenkinek csak ajánlani tudom. A teljesítménnyel nem lesz gond. Mellesleg rengeteg tuning cuccot és egyedi alkatrész lehet hozzá venni.

Erre használta
Kanyarvadászatra és rövidebb túrázásokra a hegyekben na meg pályázásra

Javítanivalók
Csak a kötelező karbantartást kellet megcsinálni. Olajcsere, láncfeszítés, és a kötelező szerviz. Nyitott kipufogó rendszer meg stb bla-bla

Itt szervizelte
Az első 1000km-es nagy szerviz 8000 ft volt a fojtások kivétele és az olaj miatt, de a többi 4000 ft olajcserével együtt. Korrektek és segítőkészek voltak.

A beküldő 7 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: HuskyFan

Beküldve: 2009. július 25.