Keeway Hurricane 7,2 / 10

Keeway / Keeway Hurricane
gyártási év: 2005
lökettérfogat: 50 köbcenti
ekkor vette: 2005
eddig használta: 2007
km óra állása az elején: 0
vezetett km: 4600
fogyasztás: 3 liter / 100 km
teljesítmény: 6/10
megbízhatóság: 8/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 9/10
kényelem: 6/10
összességében erre értékete: 7/10
megérte-e a vételt: igen

Ez volt az első motorom. Nem nagyon értettem a motorokhoz, mikor vettem. Nem egy nagy nevű márka, persze akkor még ennyire sem volt az.
Tehát kiválasztottam az akkori szerény modellpalettából a Hurricane-t. Külsőre nincs vele baj, szemrevaló kis gép(szerintem). A 10 colos kerekeken és az alacsony végsebességen kívül nem volt vele semmi bajom-a kis gyerek betegségeit leszámítva. Ilyenek voltak például, hogy a kicsit koszos benzinre rettenetesen érzékeny, sokat kellet állogatni a karburátort az időjáráshoz, nehéz volt eltalálni a jó alapjáratot.
A futóműve sajnos gyengén teljesít, mert a rugózását sem a jó minőségű magyar utakra találták ki, az első teleszkóp sokszor "kiütött" a rossz súlyelosztás miatt -semmi súly nincs az elején- és persze a kerekek is kicsik. Fogyasztása nem volt olyan rossz, 2,5-3l körül alakult a vezetés stílusához igazodóan. Van egy nagy pozitívuma, a lámpája, amin a tompított is elég jó, a reflektorral pedig jól be lehetett látni az utat. A közelmultban cseréltem le egy Sr DiTech-re, ennek a lámpája sehol nincs a Hurricane-hoz képest. De csak a lámpája. Összességében meg voltam vele elégedve ahhoz képest, hogy távol keleti gyártó terméke. És nem igaz rá, hogy ócska kínai kacat, persze nem éri utol egy jó olasz vagy japán gép tulajdonságait, de nem annyira rossz, mint azt a nagyokosok állítják.

Erre használta
városban futkározás, néha kis gyilkolás

Javítanivalók
Egyszer koszos benzin lett beleöntve, sokáig kellett tisztítgatni, de végül meggyógyult. Tankjeladót kellett benne cserélni-az én hibámból, más baja nem volt.

Itt szervizelte
Minis Motor Pápa
nem a legolcsóbbak, de nem rossz munkát végeznek

A beküldő 2 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: coolbiker

Beküldve: 2007. augusztus 28.