KTM 505 SX F 8,2 / 10

KTM / KTM 505 SX F
gyártási év: 2007
lökettérfogat: 477 köbcenti
ekkor vette: 2007
eddig használta: 2008
üzemóra az elején: 150
vezetett üzemóra: 300
fogyasztás: 9 liter / óra
teljesítmény: 10/10
megbízhatóság: 8/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 9/10
kényelem: 5/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

A mocit majdnem újonnan vettem,kicsit féltem hogy nagyon necces lesz a servizelése.Volt már persze ilyen jellegű motorom,(ktm 200 exc,ktm 450exc)
De ez valami teljesen más.A fokozatok elosztása nagyon hosszú,ezért alacsony fordulaton nem igazán lehet vele menni.KigyorsÍtáson a legjobb,de a fékezést és a motorféket nem igazán szereti.Levegőben is nagyon könnyen lehet "korrigálni".Én csak pályázni használom,mert szerintem erre való.Endúrózni nem igazán lehet vele mivel alacsony fordulaton nincs benne annyi nyomaték.ahová kitalálták (pályára) oda tökéletes.
Iszonyú hamar eljutunk az egyik kanyarbol a másikba.
A service hátterével is meg vagyok elégedve,mondjuk szerencsém van mert édesapám szerelő,Így már én is belelátok a dolgokba.Sokan fikázzák a ktm-eket hogy szétperegnek,de ha megkapja azokat a dolgokat amit igényel akkor semmi baja nincs.
Nekem az önindÍtóval sincs problémám,de sok esés után azért zavarba lehet hozni.De pályán nincs jelentősége.Összességében véve megért az árát.
Piszoksul gyorsan meg lehet támadni a mandÍnerekel,és úgy lő ki a kanyarból h mire észreveszed,addigra már el is értél a másikhoz.

Erre használta
páyáztam

Javítanivalók
80 üzemóránként kéri az új szerlepeket,és 8onként az olajat.

Itt szervizelte
Itthon

A beküldő 12 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Komjáti

Beküldve: 2008. október 9.