Michelin Pilot Power 9 / 10

Michelin / Michelin Pilot Power
Michelin Pilot Power
ekkor vette: 2007
ennyi km-t tett bele: 6000
starpabírás: 8/10
tapadás: 10/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

2007 tavaszán vásároltam egy ZXR 750-es Ninja-t, már ez a gumma volt rajta párban. Látszott rajta, h már nem vadi új, de mérhető volt rajta szinte a gyári mm érték. Szerintem kb , 1500km volt benne.
Mivel zseton nem volt újra ezért nem is cseréltem le róla.
Tapasztalataim szárazon : maximális tapadás, nem csúszkál, nem éreztem bizonytalanságot, kigyorsításkor -eltekintve hogy elmebeteg módjára téptem neki már az ív közepén kifelé- nagyon ritkán csúszott meg, de akkor is csak leheletnyit, de még belefért legalább kaptam valami visszajelzést.
Tapasztalat nedves úton: mint sokatoknak, abszolút undorom van az esőtől nekem is, maximálisan visszafogom magam, főleg a lejtős kis íveknél. A Pilot-tal érdemes is, mert alattam nagyon csúszkás volt. De az eleje viszont stabil és könnyen veszi a nagyobb vízátfolyásokat is (feltéve ha nagy rajta a borda! ) Városi menetben kifejezetten "kilincsel" jöttem ki minden egyes zebrás kanyarból ha picit nedves felületre mentem rá . :( De az autósoknak bejött :D ..vagy lehet hogy azt várták hogy kenődök szét a bitun?! na ne legyünk ilyen borúlátóak.
Összességében 10 ből 8-ra értékelem a pilot power-t, annak ellenére, h esőben nem túlzottan megbízható a hátulja,de talán elhanyagolható hiszen legtöbbet szárazon futunk,legalábbis törekszünk rá.

Problémák
Nedves úton, már kisebb vízátfolyásokon eltáncol a hátulja.

A beküldő 9 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: NinJamaci

Beküldve: 2009. június 9.