Nitro NB101 3,8 / 10

Nitro / Nitro NB101
Nitro NB101
ekkor vette: 2008
eddig használta: 2009
minőség: 4/10
kényelem: 5/10
strapabírás: 2/10
összességében erre értékete: 4/10
megérte-e a vételt: nem

2008-ban vettem a motor kiállításon 29000ft volt.
A csizma minősége igen sok kivetni valót hagy maga után. A szteppelt részek a lábfejen nagyon gyorsan tönkre mentek, az ütéselnyelő a sarkán egy egyszerű fröcsönött műanyag darab kb 3gramm lehet az biztos hogy semmit nem védene, ráadásul magától leesett. Szabása vagy nem tudom mi miatt az egyik csizmaszár boka fölött megtört itt tönkre mentek a varrások és eleinte iszonyatosan törte a lábamat. Ezt idővel megszoktam de a varrások tönkrementele nem megbocsájtható egy pár hónapos csizmánál. Inkább túra csizma mint sport ha már betört akkor egész kényelmesen el lehet benne sétálgatni de védelme gyakorlatilag semmi nincs. Amit a bőr véd csúszáskor. Semmiféle bokavédelem vagy sarokvédelem. A sípcsontvédője szintén műanyag talán ez az egy része van a csizmának ami véd is az ütések ellen.
Szellőzése minimális, nincs rajta nyitható zárható szellőző se perforált rész. Kinézetre elfogadható de minőségben bőven az elvárható alatt teljesített.

Problémák
Bokában megrogyott és törte a lábam. A szteppelt részek gyorsan tönkrementek. Szinte semmiféle ütés elleni védelmet nem nyújt.
Varrások fél év után szétestek. Cipzár letört.
Nem szellőzik.

A beküldő 10 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: guenbaba

Beküldve: 2009. november 7.