REVIT Warp 7,3 / 10

REVIT / REVIT Warp
REVIT Warp
ekkor vette: 2010
eddig használta: 2010
minőség: 8/10
kényelem: 7/10
strapabírás: 7/10
összességében erre értékete: 7/10
megérte-e a vételt: igen

40e helyett 30e Ft-ért vettem a forgalmazótól, akcióban 2010 év elején. Elolvastam pár ajánlót/tesztet, mielőtt megvettem e mellett a kabát mellett döntöttem volna.
A Rev'it nem egy olcsó márka, ez egy belépő szintű modell, de úgy gondoltam, hogy ennyi pénzért már csak nem járok rosszul. Alapvetően nincs is vele gondom.

Alapvető tulajdonságok: vízálló, lélegző Hydralinig membrán, vízálló és szellőző zsebek, kivehető thermo bélés, CE protektorok (könyök, váll, hát - szivacs), fényvisszaverő panel.

Problémák
Mikor megvettem, az eladó kifejezetten azt mondta, hogy elég egy póló alá, tutira nem fogok fázni benne. Ez a valóságban egyáltalán nem így van. Már 15-20 C fokban is rendesen alá kell öltöznöm, hogy ne fázzak. Ennél még az 5 éves, nem éppen top minőségű IMET kabátom is jobban teljesít...

Mindent összevetve nem bántam meg a vásárlást, mert tavaszi/őszi napokon kellemes viselet. Nyáron, kivett thermo béléssel is teljesen OK, az elején lévő 2 szellőző nyílással egész jól temperálható. Azért a vízállóságára még kíváncsi leszek, azt még nem teszteltem...

A beküldő 5 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: jtz

Beküldve: 2010. szeptember 29.