Schuberth Concept 9,8 / 10

Schuberth / Schuberth Concept
Schuberth Concept
ekkor vette: 2007
eddig használta: 2008
minőség: 10/10
kényelem: 10/10
strapabírás: 9/10
összességében erre értékete: 10/10
megérte-e a vételt: igen

Csak azért írok, mert sokan gondolják, hogy a Schubert bukó valami öreguras, vagy ujgazdag passzió. Miért is? Mert rém drága! Hát igen. De először beszéljünk arról hogy mi si ez a bukó. Azt tudni illik, hogy a Német F1 versenyzők egy része, de kifejezetten Schumacher kedvence volt ennek a gyárnak a buksija. Ha így van, higgyétek el tudnak valamit. Mit is? Hát bőven 300 fölé tervezett sebességet, szél, és hangvédelmet.
Közelebbről a Concept.
Régi, 2001-es fejlesztés, de elmondható hogy az újabb C2 semmi lényegessel nem tud többet, viszont tett valamit a Concepttel, amiért hatalmas hála neki, lenyomta az árát!
Tapasztalat: Ujat vettem, mert előtte egy használt bukóvásárlásnál kicsit átvágva éreztem magam.
Amikor felvettem szinte cuppant a fejemen. Tökéletes! Kényelmes. Utána ki az utcára 4 C fokban! Pára sehol, pedig a szellőztetés nem volt kinyitva. Meleg, süket csendes. Szélzaj van, de csak annyi, hogy tudd haladsz. :) A motorhangból már szinte kellemetlenül kevés jut be. Nem rángatja a fejem, a kitekintés is korlátlan, +napellenző... Előtte egy LEM bukóm volt a drágábbikból. Hát ég és föld! Szóval ezért kerül ez a bukó sokba. Sokba?
Az elején említettem, hogy nem ettem meszet, nem vagyok újgazdag, csak szeretek túrázni.
Ezt a bukót az www.eby.de -n vettem Sofort, nem is aukciósan, 190€-ért. A szállítás 19€ volt, amit ha hozzáadok, sőt minden költséget, még az átutalás illetéket is hozzászámítom, ez a bukó nekem 52 eFt-be került. Ennyit pedig már nagyon megért! Nem kaptok ennyi pénzért, ilyen minőségű bukót sehol! Még a Nolan is drágább!
A dizájn? Hát igen az egyszerű, nem túl extravagáns. Aki viszont olyat akar, eserleg speed-re annak bátran ajánlom az S1-et.

És ha valaki ennél is jobbat akar, bár felesleges: Itt a C2
http://www.schuberth.com/index...

Problémák
Eddig semmi, és remélem lehúz még min. 5 évet a kobakomon.

A beküldő 33 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Berber

Beküldve: 2008. január 18.