Simson S51B 9 / 10

Simson / Simson S51B
gyártási év: 1988
lökettérfogat: 51 köbcenti
ekkor vette: 2007
eddig használta: 2008
km óra állása az elején: 7000
vezetett km: 5000
fogyasztás: 4 liter / 100 km
teljesítmény: 8/10
megbízhatóság: 10/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 10/10
kényelem: 8/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

Szerintem jó kis gép !Nagyon szeretem mer elejétől a végéig apával raktuk össze!


Javítani valók.:Elég sok volt.Mert úgy vettem olaj helyet víz volt benn, tovább nem sorolnám! de ennek ellenére nagyon jó mert összesen:2000km volt benn!Szal most is nagyon erős!Sokan mondják hogy a Simson rossz motor, idejét múlt! EZ NEM IGAZ! Azért érezhetik így mert fillérekért veszik és kiviszik a mezőre hajtani és amíg bírja addig nyélgázon mennek vele! Így persze hogy nem bírja sokáig! Az én tapasztalatom az, hogy ha az ember vesz egy normális Simsont ami nem volt gyilkolva akkor nagyon is tartós motor! Az enyém enduro kivitel! Elektronikája és motorja is kiváló!
Egy éve használom de még semmi baja nem volt pedig bevallom azért kiszoktam vinni terepre! Ereje van, a blokk még bontatlan...Végsebessége is jó és hamar el is éri! Utazó sebessége is jó (enyémnek 55km/h) de ha valaki tudja hogy sík terepen fog menni sokat, az rátesz egy egyel nagyobb kislánckereket és máris több!
Összefoglalva a Simson nagyon jó motor és bátran merem állítani hogy egy robogóst simán meg lehet verni vele! (főleg ha van egy kis terep is)

Erre használta
crossozni

Javítanivalók
Elég sok volt.Mert úgy vettem olaj helyet víz volt benn, de ennek ellenére nagyon jó mert összesen:2000km volt benn!Szal most is nagyon erős!

Itt szervizelte
Otthon, Apával

A beküldő 2 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: toth1104

Beküldve: 2008. január 8.