Suomy Spec 1R 9,8 / 10

Suomy / Suomy Spec 1R
Suomy Spec 1R
ekkor vette: 2010
eddig használta: 2011
minőség: 10/10
kényelem: 9/10
strapabírás: 10/10
összességében erre értékete: 10/10
megérte-e a vételt: igen

Üdv mindenkinek!

Én összességében csak dicsérni tudom a sisakot!
Igaz csak egy szezont használtam, mégis mindenkinek ajánlom!.. Akkor kezdjük:
A sisak nagyon jól fogja a fejem, mondhatni majdnem rám öntötték! Az elején homloknál kicsit nyomott de rövid használat után elmúlt! Hülyén hangzik, de olyan jól tart, fog, szorít stb, hogy szinte "érzem, hogy biztonságban van a fejem benne" !
Mivel a versenysisakok közé tartozik nem arról híres mennyire halk, de nem is hangos! Nem fütyül nem sípol, nagyon enyhe 'menetzaj, de nem vészes!A plexije nagyon jól zár! Fél sötét plexi van rajta, amivel nem is vakít a nap, de ha véletlenül rám esteledik még éppen kilátok belőle!
A szellőzés csillagos ötös! Tényleg nagyon jó, nyáron, 50 fokban is csak megálláskor van baj.Plexin páramentesítő réteg van, de mint írta a 'kollega nélküle is páramentes mivel jól szellőzik a sisak! Ha meg nem akarjuk, hogy elkezdjen a plexiről belülről pattogni a 'cucc nem kell belülről törölgetni vizes ronggyal csak óvatosan szárazzal! Vagy az sem mert mit is törlünk belülről...
Nem utolsó sorban a grafikáját is megemlíteném mivel egyből megfogott! A Parillában csak ennyit mondtak : "Sokan mondják, hogy nem számít a grafika! És közbe meg dehogy is nem!" ennyi... A Suomy sisakok nagyon szép grafikával készülnek és azt hiszem az enyém is ezek közé tartozik :)
Na próbáltam összehozni, mindent leírni! Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek, főleg ha kicsit figyelünk és kifogunk egy akciót! Én is így jártam. 130 000 helyett 90 000 ! azért nem mindegy...

Problémák
Á semmi... százas!

A beküldő 5 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: Robertox

Beküldve: 2011. január 23.