Suzuki SV1000S 8,8 / 10

Suzuki / Suzuki SV1000S
gyártási év: 2004
lökettérfogat: 998 köbcenti
ekkor vette: 2005
eddig használta: 2006
km óra állása az elején: 5700
vezetett km: 6300
fogyasztás: 8 liter / 100 km
teljesítmény: 8/10
megbízhatóság: 9/10
szervízháttér, alkatrészellátás: 10/10
kényelem: 8/10
összességében erre értékete: 9/10
megérte-e a vételt: igen

K1-es gsxr 600 után vettem mert nem akartam kapásból gsxr 1000-re űlni ezért gondoltam kipróbálom a kettő köztit mondjuk az SV-t.Tetszett a hangja és a külseje is.Lehetett volna 750-is de kiváncsi voltam a V2-re is mert jókat mondtak róla!

Nem volt még V2-esem de meglepődtem a nyomatékán rosszabra gondoltam, a motorfék nem olyan brutális de tetszik ha időben gondolkozik az ember akkor a fékkel lehet spórolni.A kezem az első héten elég szépen elfáradt főleg a csuklóm de utánna megszokja az ember.
Én úgy érzem hogy elég jól lehet vele manőverezni, de véleményem szerint az 1-es elég hosszú és ezért a városi tempót nem igen szereti mert csúsztatni kell a kuplungot inkább hosszabb távon ajánlatos vele menni arra viszont nagyon jó!

A hangja viszont figyelemfelkeltő rendesen az enyémen két Thunder Bolt sportdob van,rajta is volt mikor megvettem szerencsém volt mert erre már nem kellett költenem.

Sajnos a teljes burkolat hiány miatt elég szépen ragadnak a bogarak rá és alapos takarítást igényel több időbe kerül mint egy sportmotort letakarítani,a másik dolog viszont türelmesnek kell lenni az indításnál mert elég sokára lesz üzemi hőmérsékleten.
A fogyasztásilag elég jó étvágya van 6-7 liter a minimum de ha hajtottam akkor nem volt ritka a 9 liter sem tehát meg kell gondolni hogy mennyire húzzuk a gázt.A tankja ehhez a fogyasztáshoz szerintem túl pici,megkell gondolni hogy merre megy az ember.

Összefoglalva az egészet viszonylag kevés pénzért egy fiatalabb példányt meglehet venni amiben nem túl sok kilóméter van és ezért az árért egy sportos nyomatékos motort kapunk amitől nem kell nagyon félni de mindent meg lehet vele csinálni!

Erre használta
Túráztam főleg,város.

Javítanivalók
Semmi bajom nem volt vele csak kötelező szervíz.
Ha minden időben megvan adva neki akkor véleményem szerint elnyűhetetlen.

Itt szervizelte
Motorvilág(Szeged)
Profik,elmondanak mindent,megmutatta mit cseréltek ki közép árkategória,minden alkatrészt ha kell gyorsan beszereznek.

A beküldő 21 éve motorozott, amikor kritikáját írta.

Beküldte: BBULIK

Beküldve: 2007. december 10.