Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!

Adatlapomon ott a mail címem.
Clover dzseki valakinek? Nem kínai 30 000körül 06 20 352 64 61 L-es méret
tudnál küldeni képet a honda kabátokról?
Az Alpinestars kabàt eladva,a bukò még megvan...
Az ar lemaradt
Iranyar 29.000 Ft
Ok latom
Szia

Mi a kabat merete?
Elado egy Teknic kabat kiveheto belessel protektorokkal ( konyok,vall,hat,) keveset hasznalt 52-es meretu de az en meretem 56-os es jo volt ram, szoval nagy meret .
Erdeklodni tel: +36-30-308-9122 ( Szekesfehervar)
Elado egy Dainese noi tura csizma ,jo allapotban 1 szezont hasznalt 38-as meretben de 37-es labon volt.
Iranyar 23.000 Ft, erdeklodni tel:+36-30-308-9122
A csizma eladva
Ja,a méretet elfelejtettem...
Kabát M-es.
Sisak 57-58 cm(m-es)
Eladó Nitro N1700VF sisak üvegszálas héjszerkezet,kivehető-mosható bélés,szép állapotban.
Alpinestars cordura kabát,kemény CE-protektorral(váll,könyök,hát).
Sisak:18000Ft
Kabát.18000Ft ,a kettő együtt 30000Ft-ért vihető.
0620 5191808
Eladó Berik Bőrkabát 50-es méretben. Teljesen hibátlan állapotban, 2 szezont használtam. Nem büdös, nem szakadt, nem kopott.
Ára 25 ezer forint. NINCS alku!
Motoremelő 10 ezer forint. Használva nem volt.
Leo Ivnce X3 dupla sport dob E betűs. 75 ezer forint.
eladó:) Alpinestar SP-2 nem használt:) Sp-2
Bőrnadrág! 15 000Ft 180 kg és 80 kg vagyok,rám pont jó! 06 20 352 64 61
Clover dzseki valakinek? Nem kínai 30 000körül 06 20 352 64 61 L-es méret
Forgalmaznak mások is azért is googlizz rá
Köszi! Persze hogy felhívom! Valahol azt olvastam hogy nem igazán van már náluk icon cucc. De majd kiderül esetleg akinek van icon airframe bukó az leírhatja a véleményét róla, vagy hogy hol vásárolta.
Eladó:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 21 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Google. de pl Istimotor

Mondjuk nem árt előtte felhívni őket nehogy feleslegesen menj el.

sok sikert
Melyik oldalon érdemes olcsó és jó minőségű (nem feltétlen márkás) felszereléseket venni? Legfőképp krossz csizma kellene és enduró/krossz kesztyű (protektoros).
Sziasztok! Szeretném eladni vagy 54-es méretűre cserélni hasonló színben 52-es Suomy kengurubőr kétrészes ruhámat. A ruha sérülésmentes és frissen tisztított, csak sajnos kihíztam.
irányár: 55 ezer ft.
érdeklődni: attila81 kukac vipmail.hu
Icon az nekrm is tetszik! Hol tudnám felpróbálni, megvásárolni, ahol nem csak 1db van készleten? Értem ez alatt hogy méretből, és kinézetből is több van. Nyíregyházán csak egy helyen lehet kapni de semmi választék.. Így is úgy el kell mennem érte akár Budapestre is
Ám köszi a választ
A Shark rohadt hangos.
A scorpi az tudtommal nem annyira.
A helyedben Icon airframet vennék.Volt már a fejemen és iszonyat kényelmes haveromnak ilyen van és egyáltalán nem is hangos.
A formája meg ba...ot jó.
Valakinek van tapasztalata a TCX Competizione S csizmával kapcsoltban?