) nehezen viseli az igazságot
... [6538]-es hsz.
Egyébként mi baja lett a "bubu"-nak, hogy így berágott Tarkára, kissé elvesztem a korábbiakat nem találom. Ha ki lenne töltve a reg.lapja akkor küldenék neki xanaxot, hátha helyrebillenti őt
mégis mi a frászt képzelsz magadról? te támadsz mást, mikor még annyi sincs benned, hogy saját magadat vállald?!?!
...mondjuk megértelek, ekkora takonnyal én is nehezen szembesülnék a tükör előtt állva...
az meg drága. Egyenlőre jó lesz öcsém drz-je, néha elmenni ide-oda rövidebb távokra. A túrák kimaradnak mostanában, dehát túrázok én eleget szolgálatba...
Az 50 ccm mocikról honnan lehet megtudni, hogy az valóban 50-es? ....tudom, tudom még a hangja is más... de csak annak mint ti... én mint hozzá nem értő, laikus honnan tudom megállapítani?
Lehet h hülye kérdés de most akarok vasparipát venni és félek hogy rámsóznak egy nagyobb mocit "50-es papirokkal" !a rendszámozás hírére tömegszámmal adják el az ilyen motorokat, és nem akarom hogy átverjenek, mert a kollégám már járt úgy, h megvette a motort nagy vagányan mászkált vele, amíg a rendőrök le nem kapcsolták! Ő persze nyugodt volt mert úgy tudta, h 50-es, hát nem az volt és Agyő motorjogsi.....