Szóval én sem értem minek kell 125/50-es
mocikkal rohangálni amikor a hivatalosan,boltban vásárolt 50-es robogókkal mindenféle tuning nélkül 70-75-el esetleg 80-al lehet repegetni,persze a megfelelő folytások eltávolítása után.
Ebben az esetben max. a sebesség be nem tartásáért lehet fizetni,nem?
Nincs rettegés hogy mikor derül ki hogy nem 50-es mocival megy az emberke.
Azt meg végkép ne magyarázza meg senki hogy a rend őrei olyan tudatlanok hogy nem tűnik fel a nagyobb "ccm" ,továbbra is fenntartom azt a véleményemet hogy aki mindenáron nagyobb motorral akar menni VIZSGÁZZON LE
a megfelelő kategóriából,nehogy már ezen spóroljon.
Hozzáteszem ha megnézed az adatlapomon szereplő 50-es robogómat arról tényleg nehéz megállapítani első ránézésre hogy 50-es, pedig tényleg az
és nálunk többször megállítottak ellenőrzés miatt de legalább nekem nem remeg ilyenkor a kezem-lábam hogy "jaj csak nehogy lebukjak" hanem nyugodtan megmutatom a papírokat és a mocit a rendőrnek.Aztán persze akinek van egy kis esze és látott már motort az rögtön kiszúrja hogyha legalább 100-nál nagyobb a "ccm",de valószínünek tartom hogy 70-80 ccm-es motort talán nem olyan könnyen lehet megkülönböztetni az 50-től.
A leírtaktól függetlenül nagyobb moci-megfelelő jogosítvány,
és hát nem büntetnek meg baleset esetén még okirathamisítás,biztosítási csalás miatt sem még pluszban.
ugyhogy igy gondolkodni!
Mondjuk a srác nyomta neki egy nyitott biukóban, széldzsekiben, és kb 90-el két kocsi közt....
megsugom nem
De használd ha neked jó ugy(gondolom az igazolványod mutogatod?)ezért is elnézőbbek veled(+szerencséd is van...)De tényleg meddö vita.....
remélem senki nem haragszik meg rám de ez 1 meddö vita olyan emberek véleménye pedig aki nem125/50nel közlekedik nem mérvado ..a hallottam +haveromat is megbüntették
sok sikert a továbbiakban huzzzátok neki...
maradjon az a1 125ccm 11kw és 16 év
14-15 évesek 90% úgy is felelőtlen
16 éveseknek meg mondjuk 70%