Van már nem egy segédmotor ami bőven 100 kg feletti tömeggel rendelkezik. Kíváncsi lennék hány embert állítottak már meg rendőrök motor tolása közben.
Amikor elcsúsztam a motorral, bocsánat segédmotorral
és toltam hazafelé, este sötétben sisak nélkül, felvettem a mellényt és az úton tologattam hazafelé, útközben elhaladt mellettem egy rendőrökkel teli jármű, nem nagyon foglalkoztak velem. Pedig csak kötött sapka volt a fejemen, mivel fázott a fülem.
Nekem volt szerencsém tolni a motoromat (258 kg) melegben, nemhogy a sisakot de még a dzsekit is levetettem! Pedig csak ilyen 300 m körül kellett tolni igaz,emelkedőn!
(És akkor ha tolnád, bukósisakot sem kell viselni.)
Mert ha elég adás-vételi akkor gondolkozok kicsit nagyobb motorokon is. (Zárt pályára vinném.)
A motor hengerűrtartalmát a Furat x Löket = köbcenti adja!
Ilyen egyszerű. Ezt minden motoros tudja. Ha ránéz valaki egy hengerre, és azt látja hogy "ott" ahol a lényeg van, az a méret 60-65 mm között van , akkor látja rajta, hogy az nem az a madár!
Aki rajta ül, az pedig nem azon agyal, hogy kerülje el , a bajt, hanem éppen mikor bukik le! Mert addig nincs baj, amíg nincs baj! Mert, ha bajt csinálsz, akkor fognak elővenni! És akkor megszívod mint az állat!
Jó reggelt kívánok!
na de mind1,kicsivel ne foglalkozzatok
(úgyse azért lesz bukta..)
Nem erről volt/van szó, hanem a jogszabály mit enged, mit nem.
Erre fog hivatkozni a rendőr, ha megb@sz valakit, nem arra, ki hogyan járt egyszer-kétszer szerencsésebben....