Csak qwára nem jo
ami most ebben az országban megy (szerintem). Amugy igazad van, farkas törvények vannak, ezért én is teszek az eus-rendszerre, mert én anno 5 éve megcsináltam PÁV-val az A korlátlant, és engem nem érdekel már a kis pöfékelő huszonötös motor, mert a FZS 600as turasport ott pihen a garázsban. Igen, büszke vagyok rá, de attól még én ugyanúgy visszaintek a robogósoknak is. Sőt, sokáig én is 125/50-eztem... régi szép idők. Akkor a rendőrök még megkajálták ezt a dolgot. De most... Csak tudod sokan vannak 50-esek. Nekem is van, Simson. És ugyanúgy megyek azzal is, mint a naggyal. Mert mindkettőért én dolgoztam meg, és hála állam bácsinak, 30 rugó CSAK A KÖTELEZŐ egy évben... A benzin jövedéki adóját nem is mondom... És én nem érzem úgy, hogy nekem jobb lenne ha bármilyen eu-s rendszer is jönne be... És nem fogom lerendszámoztatni a Szimót, mert az kicsit butaság lenne, inkább csinálok belőle robikapát
Nekem is közlekedési eszköz a moci, és mit foglalkozzak mással? Farkastörvénmyek vannak, nekem jó lenne ez az eus rendszer, legalább a 125ös vasam nem lenne illegal. Nem mindegy, hogy 140e vagy mondjuk csak kb20e pénz.
)
szerintem kár ötleteket adni ezeknek a b.fékeknek. Másrészt 125/50, aztán 150/50 és 180/50. Állam bácsi tökre lerabolja az autóst és a motorost , van aki hivatalosan 50-es géppel furikázik és egyáltalán nem érdekli a te 125 géped. ( enyém 180)
De sztem nem lesz semmi, sőt ha ezt megtudnák lehet, h szopás lenne,mert ha nem fogadják le,100000000000% h rászállnának a témára(125/50)
na mindegy,sztem ezt megkell tervezni és csak akkor elküldeni,amikor van egy biztos dátum,h rendszámoztatni kell.
,mert hát nem mindenki fogja tudni(falusi simók, rengeteg robogó)
...tömve voltam adrenalinnal...
)
Az a baj, hogy a rendszámozást előbb útóbb meg fogják csinálni valamilyen formában(legalábbis az útóbbi pár hónapban egyre többször hallom), és most még bele tudunk szólni, hogy hogyan, ha már életbelép egy eszeten, értelmetlen tőrvénymódosítás, ami arra megy majd ki, hogy az 50ccm-et is lehúzza, akkor már csak tüntethetünk...
Szerintem egyelőre az lessz a legjobb, ha irok(mint magánszemély), egy full egyszerű levelecskét, hogy szeretném tudni, hogy lessz-e rendszámozás egyáltalán(125/50ról egy szót sem