én nemtudom mivan de van 1 korosztály aki kicsit elvan tévedve,tényleg 1re hülyéb kérdéseket tesznek fel...........(már ez a 125/50 topik is 1 fa......)
ahhoz hogy segédmotor
Itt páran nemtanulnak más kárábol,de csináljátok csak ha nektek ez a jó..........(kiváncsi leszek mikor jön majd most mit csináljak sirás mert bebuktam a 125/50et..........)
?
200++... ezer Ft robogora+a tuningra nemsajnálják a pénzt a versenyzök de a jogsira(ami van részletre is)igen
, mert ők ugye mindenkit megvernek a pirosnál, ahogy a hírdetésekbe olvasom, egyem az automataváltójukat
de nagyra vannak azzal az első 2másodpercel, amíg othagynak a pirosnál, aztán gyilkolják, hogy tartsák a tempót, 2esbe
.
Hát visszatérve, sajna neked is igazad van, attól még hogy én nekem ez a véleményem sajnos, ugyan úgy megbűntethet.
Ez is függ attól, hogy milyen környéken laksz, és mennyire elnézőek. De persze a rendőr se hülye, ránéz a blokkra, és levágja. Azért nem olcsó, egy ilyen bűntetés. De egyenlőre biztos nincs pénzem jugsira, 1év és zsaru leszek, és akkor majd csak a korlátla, persze nem mehet mindenki rendőrnek
De már volt akit rábeszéltem a jogsira, lehet,hogy már le is vizsgázott!