Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyertyaképet néznék. Ha sötét fekete akkor a benya sok neki, ha világos fehéres szürke, akkor viszont nagyon szerény a keverék. Mindkettő okozhat ilyen fulladós hörgős nyögvenyelős fordulatszámot.
Sziasztok. Érdeklődni szeretnék hogy miért van az hogyha teljes gázt húzok nem gyorsul annyira a motor mint amikor éppen hogy húzok gázt. Mi okozhatja ezt?
Egy hasonlot lattam, sarga doboz egy szamjegyes LED kijelzovel, mellette gomb. Azon a keszsegen a gyujtasgorbek kozul tudsz valasztani a gombbal, mert valami kinai univerzalis CDI vezerlo az.

Eselyesen nalatok is ez van. Meg kell probalni, melyikkel megy a legjobban kopogas es csilingeles nelkul es azon hagyni.
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy a fiamnak vettem egy sendát. Olyan CDI van rajta ami 0 és 8 között állítható. 0-án el sem indul a többi beállításon megy. Mit kellene tapasztalnom a különböző beállítások között? Mire jó ez a kütyü?
gyorsuláskor volt benne egy kicsike megtorpanás, csak lusta voltam beállítani, kb annyi baja volt hogy egy negyedet fordítani a keveréken
ilyen 60-65 között ment alattam óra szerint, attól függően merről fújt a szél
nekem a váz+futómű tetszett, nagyon stabil volt pedig a nagyobb endúrókhoz képest siralmas volt az anyagfelhasználás
Gyereknek van ugyanez csak gilerában. Annyira azért nem vagyok megbékélve vele.
volt ilyenünk, nekem tetszett, a 160 kilós nagy valagamat is vígan vitte
a gyári szivató nem tetszett de átalakítottam bowdenesre aztán megoldódott minden gondunk