sziasztok. yamaha wr400f-hez kellenne nekem a jobb oldali dekni?vagy hogy hol lehetene beszerezni?(bontó meg ilyesmi)+ főtengely csapágy jobb-ba,vízpumpa csapágyés ami a főtengely végén van kis csapágy.ezekre lenne szükségem.
Szia!
Sajnos ma délelőtt elvitték 15000,-ért, és a válaszod csak utána olvastam. Azért megadom az elérhetőségünket: www.sugomotor.hu
Tel: 70/500 8881
30/579 8360
E-mail: [email protected]
Bár a honlapon mindezek rajta vannak. Néztem a többi készleten lévő fesszabályzók kódját, hátha stimmel valamelyik, csak a Hayabusáé hasonló. Nem tudom, az jó lenne-e rá. A 97-es Sradé 33 E0, a Hayabusáé 33 E2-ez a 99-es Sradé is, de az már nem karbis.
2004-es GSF 600 -hoz szeretnék fokozatkijelzőt késziteni / készitettni.
Tudtok nekem adni olyan címet ahol tudnék venni alkatrészt, ami a üres és a 2-3 fokozatot jelzi,mert úgy tudom abból kell kiügyeskedni és a gyárit meg szeretném megtartani.
Az is segítség,ha valaki tudja melyik tipusé azonos esetleg?
HEllo mindenkinek!
van 1 dt 125 lcII es blokkom elfekvőbe,,hengerfej,,dúgó ami hiányzik.......2 gyújtás is van hozzá ha jól tudom,,,vízhűtő is,,ha valakit érdekelne,,vagy valami belőle......írjon ,mailt:[email protected]
vagy msn en: [email protected] címen egyezményes áron megbeszélhetjük ha valami kell.......
Simson vázba van benne sachs kerekekkel,,telóval,,elöl tárcsa,,ha valakit érdekel egybe akk úgyis ok....vagy alkatrészenkéntis.....fórumot is olvasom......
Tud valaki egy 2000évj. Honda cbr 929 -re egy első lámpát? (130-nál beleköltözött egy fácán
vagy bontót?
Megvan már mindened a Hornethez? Tank,hátsó fékkar és jobb dekli van nálunk.
ez egész jó
F1-hez van, 10000,-Ft.
www.sugomotor.hu
Írjon mailt, akit érdekel.
Sajnos ma délelőtt elvitték 15000,-ért, és a válaszod csak utána olvastam. Azért megadom az elérhetőségünket: www.sugomotor.hu
Tel: 70/500 8881
30/579 8360
E-mail: [email protected]
Bár a honlapon mindezek rajta vannak. Néztem a többi készleten lévő fesszabályzók kódját, hátha stimmel valamelyik, csak a Hayabusáé hasonló. Nem tudom, az jó lenne-e rá. A 97-es Sradé 33 E0, a Hayabusáé 33 E2-ez a 99-es Sradé is, de az már nem karbis.
Üdv: Andi
2004-es GSF 600 -hoz szeretnék fokozatkijelzőt késziteni / készitettni.
Tudtok nekem adni olyan címet ahol tudnék venni alkatrészt, ami a üres és a 2-3 fokozatot jelzi,mert úgy tudom abból kell kiügyeskedni és a gyárit meg szeretném megtartani.
Az is segítség,ha valaki tudja melyik tipusé azonos esetleg?
Köszi előre is!
Széles utat,gumifát!
SRAD (99)-hez keresek üléstakarót!Ha van írj és megeggyezünk!
E-mail:[email protected]
megkaptad
Sztem ő lesz ami nekem kell!
Dobjál már légyszi egy elérhetőséget, h. tudjunk pontosítani!
Köszi!
van 1 dt 125 lcII es blokkom elfekvőbe,,hengerfej,,dúgó ami hiányzik.......2 gyújtás is van hozzá ha jól tudom,,,vízhűtő is,,ha valakit érdekelne,,vagy valami belőle......írjon ,mailt:[email protected]
vagy msn en: [email protected] címen egyezményes áron megbeszélhetjük ha valami kell.......
Simson vázba van benne sachs kerekekkel,,telóval,,elöl tárcsa,,ha valakit érdekel egybe akk úgyis ok....vagy alkatrészenkéntis.....fórumot is olvasom......