Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bocsi elnéztem az árat a kettő darab 16 ezer
Szia! Hétvégére megyek haza és kiderítem hogy jó lenne -e hozzá. A Katanáé 4 vezeték ,plusz test az biztos. Meg kell néznünk hogy egyforma -e a generátorok fajtája ,amit szabályoznia kell . Ha olyan ami kell akkor majd írok . Köszi,és üdv. Jani
Sziasztok!
Van pár eladó cuccom SV 1000-hez!
Érd: [email protected]
szia.Minden jó rajta és nagyon szép állapotban vannak

Darabja 11 ezer péz
Hali. Az első féknyergeket mennyiért dobod, és milyen állapotban vannak a tömítések benne, meg a felfogató menet?
Kössz! Még átgondolom.
szia!27 ezerbe.
cbrgabor! a kawakerekeket mennyiért adod?lehet megvenném a Gpx -re.
Sziasztok! 2004-es Yamaha R6-hoz keresek jobbos kormánycsutkát! Ha van valakinek bontott olcsón kérem írjon! Köszönöm! [email protected]
Szia!
Motoron van még, ha leszerelik a srácok, akkor majd megmérjük.
Üdv: Andi
Érdekes lehet privátban küldhetnél róla adatokat ! ( össze/szét méret, ár, stb. )

Kösz !
Szia Mindenki!
Eladó állítható kormányteló.
Suzuki GSXR 750-en van jelenleg.
Üdv: Andi
Eladók
CBR 1000F hajtókarok olcsón eladóak kiválló állapotban. elérhetőségek az adatlapomon
Hali! Küllőt szeretnék gyártatni méretre. Nem tudtok valakit, aki foglalkozik ilyennel?
Sziasztok!Keresek Suzuki gsxr750 99' évjáratú géphez komplett [email protected]
Meglesz,nem fogjuk annyiban hagyni,naná,hogy nem!
szia az fz re szeretnéd felrakni?

attól függ mik kellenek neked.
de az nekem is tetszik.majdnem elcseréltem a 99 es cbr 900 mat egy ilyenre mint a tiéd
erre találták ki a Fogyasztóvédelmi hivatalt...az eladó kötelessége eljárást kezdeményezni, ha te nem fogadod el az Ő kifogásukat...sztem, ha pár hónapos a cucc és 2 év gari van rá, akkor gogo Hivatal..simán neked ítélik és a cég minimum 50k-t fizet az eljárásért plusszban ..ha neki ez megéri, TE se legyél szívatni őket...ennyi...
A moci eleje mennyi lenne?
Valami ilyesmit szeretnék az FZ-be, de nem tudom megoldható-e.
Hát nem gyönyörű
Már ekkor beleszerettem
jah értem így vetted?
úr isten!mi történt? lett valami bajod?