Bocs. Előre is? Igaz megállíthatnak...... Csak az járt a fejemben szemből lőnek a lézerrel, de elöl nincs rendszám.
Akkor mi van, ha az én sávomban csak szemből lézereznek, de a szembe jövőket is mérik, szintén csak szemből. Tehát hátulról be tudnak mérni a túloldalról is, annak ellenére, hogy azok az ottani szembe jövőket figyelik? Remélem nem lett túl bonyolult.
Én ezt javaslom, ha védelmet szeretnél a motorra: ötvenezer alatt megáll beszereléssel együtt, vagyis az első gyorshajtásnál már megtérül.
Ezt a fóliás megfejtést nem is ismertem. Még kopasz vagyok....
A lézeres "trükköt" igen, de nem ebből volt most valami balhé, mintha a tv-ben láttam volna, tán autónál és meg akarták vagy meg is büntették a csókát a lézerért!? Ahogy nézem még a lézer a legolcsóbb, mármint kinek mi az olcsó.
)
Ami a lebukást illeti megvan a kockázat, de szerintem nehéz tán felismerniük a szerveknek, hogy úmond mozog a rendszám, vagy tévedek!?
Szivesen!
szerintem ne erőltesd...
-komplett hengerfej, még benne a gyertya is
-kuplung kosár a lamellákkal amik szemrevételezéssel jók
-komplett váltó
-komplett generátor
-vezérműlánc
-sérült alsó. jó felső motorház
-kis gyújtás jeladó dekni
-kuplung dekni
-csavarok
-karter dekni
megnézem neked hogy van-e első hátsó feszítő, de ha jól látom le van szerelve a feszítőről ami nem jó jel mert az eredeti
láttam még zl 600 kardános eliminátort 150 000-ért és csont eredeti z500-at ugyan ennyiért amihez kellene egy magyar papíros váz, fj 1100 motorblokkot és xv 1000 blokkot a körülötte vélő sallangokkal. zxr 400 váltót főtengelyt kuplungot fejidomot oldalidomot farokidomot gsf 400 bandika blokkot.
ha van képed az alkatrészekről, akkor tedd fel ide.