Keresek Cagiva Canyon 600ccm 96 évjáratú mocihoz: Önindítót,Lánckerék deklit, önindító deklit, közlő fogaskereket és alvázvédelem lemezt vagy mit Vagy ha esetleg valaki tudja hol lehetne ezeket beszerezni?
üdv. érdekelne engem rc motor alkatrész! igazz nekem gilera R1-em van de ugyan ez az alkatrésze! érdeklődnék h hátsó tárcsát menyiért adnál? power fedelet? össze kötő rudat?blokk tartó csavart? 2db! bal oldali idom ülés alatti? olaj tartályal? várom válaszod! árat is írj lécci! köszi.üdv.
Egy Answer Pro Taper-em van, ha érdekel, sérülésmentes, nem hajlott, fényezni kell. Nem is vagy messze. Egy 10-es ért viheted. Új ára 30: http://www.motormann.hu/produc...
üdv motoros tesók! nem tud nekem valaki egy régi fajta fantic cabalerro blokkot szerezni? bármilyen az állapota nekem csak egy alkatrész kell belőle és az a prim váltótengely amire rá teszed a lánckereket ha blokk van vagy az a tengely akkor jelezzetek a blokk 6 sebességes 50ccm az enyém 1982-es évjárat de ha újjabb van képet kérek és akkor megbeszéljük hogy jó-e lehet de ha egy régi minarelli p6 vagy am 6 ból van azis érdekel mert ugyanojan
a telefont nem vetted fel , de szerintem ezeket megvettem ...
Keresek Cagiva Canyon 600ccm 96 évjáratú mocihoz: Önindítót,Lánckerék deklit, önindító deklit, közlő fogaskereket és alvázvédelem lemezt vagy mit
Részletek és árak itt.
Sajnos nem!
Érdeklődnék hogy vázszám alapján meg lehet tudni hogy volt-e a gépem szakszervizben annó olaszban?
18as 160/60 70W 2007 17. heti gumi ajándék felnivel eladó
http://www.kepesmotor.hu/felni...
kopmlett mükődőképes motorblokkot veszek!csak használható állapotú érdekel1999-es évjárattól cr,rm,sx,yz 125-250ccm vagy rmz,crf,kxd 250-450ccm 200ezer forintig
ajánlatokat emailon várom:limezold@citromail.hu
Köszi a választ, sejtettem hogy van ilyesmi is nálatok.
Majd ha úgy alakulnak a dolgaim, lehet elmegyek érte.
Ára: 9900Ft
Érd.: 06306875657
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 14EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól(felhajlós változatban is!),lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok,tükrök kedvező áron!
Azonnal vihető yamaha r6 2006-2008 sötét bubis plexi!(10000Ft) tel:06303210309 bali105@t-email.hu
Honda cx 500 c alkatrészek eladók! Komplett blokk 40000-!