Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Nem tudom hallotátok-e már?
Jótékonysági túrát szervezek CSÍKSZEREDÁBA július hónapban.
Lehet jönni motorral, autóval, a lényeg, hogy sokan legyünk.Vagyunk már jópáran, de még nem elegen.
Akinek felkeltette az érdeklődését kérem írjon nekem a motorostura@citromail.hu-ra, és én elküldöm részére a részletes túra leírást.
Várom leveleiteket!
Üdv:Manóbácsi
hát az a legbiztosab ha ujak bene a csapágyak mert azokat nagyan ki tudja késziteni.meghár nem árt egy uj gyűrű meg dugatyu a jobb kompreszió miatt! amugy ha ucábn akarod használni ak a sárvádöböl is vágjál le mert amugy elöfordulhat gogy beleér az aszfaltba és az nem valami kelemes.meg egy jótanács a fék az jól fogjon mertz azal visza tudod hozni mielöt hátra esnél ha tulkapod .hát most ép enyit tudok mondni
naja értemén. de neked a simo-d széria álllapotban tudott egykerekzni? mert nem szándékom nekem a street-fighterkedés csakjó lenne eccer kéccer kerekezgetni. vagy h ha széirával lehet akkor mi az ami először meg fog dögleni a motorba?
mondjuk nekem van még egy 150-es etz-m is amit pont eböl a célbol vetem de még az nem kész a gyakorlásra meg hát én se szoktam még át a plusz súly hoz de viszont az sokkal erősebb és pénzből és 100-bol simán meglehet uszni.
heló .hát igen elkeztem stuntolgatni.a szimó jó moci csak nem árt egy kis megpiszkálgatni.nekem még az 50ccm henger van de át akarom cserélni 60 vagy 70 es re csak nem ismerek ojat aki tud tanácsot adni hogy lesznek jók a dolgok (karbin mit álitcsak vagy cseréljek).mindenesetre megy az egykerék elöl 15 lánckerekem van de még azon variálok majd.
csőcső
te simsonnal stuntolgatsz ahogy látom, milyen átalakítások árán megy egykeréken a simson? mert én most akarok venni motort, simsonról tudsz valami jót vagy akármit írni, robogóm volt szal azt nem akarok de nincs sok pénzem erre mert kell másra, szal kb 100-körül nincs nagyon más érrtelmes 50-es.venni 40 ért egy simot rendbe tenni 20-30 ért egy kipu és jó is lenne írj dumáljunk
csőcső peti
A polcon, kolléga!
Még nem akartam belefaragni az idomba...
hol a kitámasztó?
Leendő stuntrider palánták és haladók!
Suzuki GSXR 600 Profi stunter 2002-es eladó, CSERE max. 300 eFt-ig terepmotorra, v pitbikera, esetleg diesel autora!
Friss műszaki,10000 km,átalakított olajzás+olajnyomásjelző LED+síp,kitámasztó,kormányhátsófék,2004-es fordított eleje+radiális Tokicok,nagylánckerék+új RK lánc,masszív bukógombák,stb-minden, ami a stunthoz kell,de még nem volt stuntra használva!
Ez minimum félmillás átalakítás+egy raklap meló, amit megspórolok neked!
Irányár: 920 eFt
Tel:70/3378289
Sziasztok! Én most akarok nekikezdeni egy typhoon-nak, hogy alkalmas legyen stunt-ra, vki mondhatna pár tippet
csumi minden stunt-os nak .én most irok ide elöször.
és azért irok hogy hátha jönek a töbiek tanácskozni mert elég rég irt már ide valaki is.hátha fellendül ez a topic mert jön a tavasz.
hello!
azt szeretném kérdezni h így nyár előtt nagy vággyal és nagy godnolkodással és tanácstalansággal szeretnék belekezdeni ebbe az egykerekezgetésbe... eddig volt egy malaguti f10-es. borzasztóan nem tudtam kiemelni aegykerékre meg roszul is volt beállítva szal nem adta,. most van egy derbi rabasám 50cm3- legalább már stoppizni lehet vele. :D de egykerékre nem igazán emeli. meg hát az sincs vmi 100-asra beállítva. vmi olyasmi tanácsot várok h miféle motorot és miylen átalalkításokat vegyek / tegyek. vidiken láttam simsonnal is . nagy fogaskerékkel. de h ha hüleségeket modnok bocsika. láttam etz-vel. meg robobogóval. így amikoet láttam kb ennyi. meg ezt a kategóriát tudnám megfizetni jelenleg meg amúgysem kell nagyobb... szóval h mitévő legyek. nem akarok én progi lenni csak teccik nagyon biciklivel is tuttam trégen iyleneket. meg a malaguti val is amikor néha jólvolt éreztem h nem velem van a baj...:D menni menne meg érdekel és kitgartó is vagyok csaknemtudom mi legyen. az se lenne rossz h ha vmi 50cm3 konstrukciót tudnátok ajánlani pl simson. mert arra van papírom jó lenne vele közelekdni is mert a derbi az csak ilyen csapatós motor. érvek ellenérvek röviden tapasztalatok vélemények . nagyon megköszönném
előre is köszi mcenkinek
Szia Gabi Bp-n vagyok csütörtökig, aztán Bécs-New York- Philadelphia majd megint Bécs. De tudod hogy én 20 C- fok alatt nem ülök motorra, mert egy nyápic vagyok, és öreg pöcs:))))
ÜDV KOLLEGA:)
mikor leszel itthon?
Inkább balett táncos ...
Hello! Keresek a 18. kerben és vecsés felé motorosokat
...bár ez megint egy új topicért kiállt!
hát inkább itt legyél bemutató eszköz,mint az erotika kiállításon...
vagy inkább mégsem...
Jöttem te nyünyü
Bár én nem vok sztántrájder.. maximum csak szenvedő fél és bemutató eszköz
én itt vagyok
hol késel?
Hiányolom a hazai stuntmájszterek gyakorlós videóit...
Biztos lusták eltolni a havat a reptérről
Mennyünk, segítsünk nekik!
Egy kis angoltudás szükségeltetik ehhez a videóhoz
Nagyon jóóóóóó, megéri megnézni! Sokat lehet belőle tanulni.

Tanuljunk stoppiezni! a vidi sem utolsó ;)
meg némi személyzet,pár segédeszköz,és egy vki aki ért a photoshophoz,mi?
Egy kellően átalakított motorral talán ez nekem is menni fog :