Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Derbi Senda H50

Kábelezési rajzát keresem

Aprilia Sr street

Sziasztok! Adott egy Aprilia Sr 50 street 2008 vízhűtéses. A hőfok az óracsoportban meg sem nyikkan. Kábelköteg óracsoport és hőgomba is cserélve lett. És hát az a nagy helyzet hogy még mindig nem mér. Valaki találkozott hasonló helyzettel? Valaki esetleg tud segíteni? Olyat is olvastam hogy a gyári gyertya kell bele ami champion rn1c és arról veszi a hőgomba a jelet. Üdv Geof

Quaddal kapcsolatos kérdés

Sziasztok Quad vásárlása elott állok Amik szóba jöttek Suzuki ltz 400 2005 Yamaha bigbear 250 2007 Honda trx 400 2006 Honda trx 300ex 2007 Honda trx 250 2009 Ebben a témában tapasztalt emberek tanácsát várnám. Koszi

Dominator kipufogók

Sziasztok! Van tapasztalata valakinek Dominator kipufogó dobbal? Annyit tudok, hogy egy lengyel cég, tetszik a forma, a hang, árban is baráti. Nem tudom, hogy itthon gond lenne-e vele például műszakiztatni a motort, vagy teljesen rendben van a dolog papírokkal, E jeles stb? Előre is köszönöm a válaszokat!

Csak gázadással indul, lefullad alacsony fordulaton - 1996 GSX-R 750

Sziasztok! A címben említett motorom csak akkor indul ha gázt húzok neki, a szívató szerintem nem csinál semmit. Másik problémám, hogy első indításkor szépen jár alapjáraton, viszont ha megyek vele és meg kell állni, kuplungozok és/vagy kiveszem sebességből, leesik a fordulat majd le is fullad a gép. Mi lehet a baja és hogyan tudnám orvosolni? Köszi előre!

yamaha Fzs 600 tompított fényszórónál nincs áram

Sziasztok ! 2003 fzs 600 tompított h4 es izzótól eltűnt az áram , csak a fénykürt működik. Biztosítékot néztem relé kattog, valakinek esetleg ötlet ? Update! Megoldodott bal oldali nagyobbik csatlakozóban piros kábel sárga vékony csíkkal meg éget ;)

Mikuni karburátor

Sziasztok. Van egy 40-es mikuni karburátorsorom. Tudja valaki hogy milyen motorokat szereltek evvel? Illetve orrán száján folyik a benzin. Mi lehet a bánata?

Kormánystabilizátor

Sziasztok! 2003-as Honda CBR 600rr-hez keresek kormánystabailizátort illetve annak felszereléséhez konzolt. Stabilizátor sok van, de konzolt nem találok hozza sehol. Csináltatni lehetne szerintetek? Honnan szerzek paramétereket? Köszönöm előre is a válaszokat!

Srad km óra

Üdv mindenkinek. Kérdésem az lenne hogy adott egy 99-es 600as srad és megállt a számláló 99999km-nél. Van ennek valami megoldása vagy meg kell tanulni együtt élni a dologgal?

Motorkerékpár váz fényezés.

Sziasztok! Azzal kapcsolatban szeretnék tőletek segítséget kérni, hogy van egy 2004 - es évjáratú BMW 1200 gs típusú motorkerékpárom. A váza ezüst színű ezen szeretném a keletkezett karcokat fényezéssel kijavíttatni. Ehhez szükségem lenne a festék gyári színkódjára. Amennyiben ezt valaki tudja kérem írja meg nekem. Esetleg ha valaki ismer egy igazán jó fényezőt annak a válaszát is szívesen fogadom. Előre is köszönöm!

Üdvözlök mindenkit,én a XJ 600 Yamahához keresek hátsó fék munkahengert és első fék kart.

Yamaha XJ 600 alkatrész.

Jogsi kérdések

Sziasztok! Nekem még Akorl. jogsim van, az átminősült automatikusan 25kw-ról 35kw-os A2-re vagy továbbra is létezik az Akorl.? Ha korlátlan A-t akar valaki, akkor megszűnt a különbözeti vizsga és mindent nulláról kell kezdeni? Olyat olvastam, hogy volt aki simán visszafolytatott motort, hogy vezethesse és simán engedélyezték. Olyat is olvastam, hogy a legtöbb tipusnál ez lehetséges. Igaz ez? Előre is nagyon köszi a válaszokat.

Aprilia RS 50 2007

Sziasztok! Nemrég vettünk egy Aprilia RS 50 –et (2007). Gondjaink vannak a karburátor beállítással. A levegő csavart szinte teljesen be kell csavarni ahhoz, hogy legyen alapjárat. A subler tű állításakor vagy nem is indul el a motor vagy ha megy akkor 6000 alatt dadog,erőtlen. Melegen csak szivatóval hajlandó elindulni, az alapjárat meg nem vagy csak nagyon sokára esik vissza 3000-ről ,1600-ra. Az lenne a kérdésem , hogy szerintetek ez a jelenség főtengely szimeringre utal? A másik kérdésem, hogy milyen gyári főfúvóka van benne. Azért kérdezem mert nekem 88-as van benne ,de az szerintem sok egy 50cc motorhoz. Köszönöm előre is a válaszokat.

Valaki tudja a 2007-es husqvarna sm 125-nek a power csiga méretét? Arra gondolok ami hengeren van?

Valaki tudja a 2007-es husqvarna sm 125-nek a power "csiga" méretét? Arra gondolok ami henger jobb oldalán van. Az előző tulaj nagy mókos volt és hiányzik.

Aprilia scarabeó didcht átalakítása berugoósra

Aprilia Scarabeót szeretném átalakítani berúgósra.Az injektoros formát megtartanám Melyik motor deknije kombatibilis az injektoroséval mert az injektorosban a berúgó racsni rész benn van. Nekem az is megfelel ha valaki olcsón küld nekem bontásból berúgó karral részel együtt deknit.Értesítést kérném: kohalmy.lászlo@gmail.com

Szeretnék tanácsot kérni mi lehet a gond,mert nincs töltése a viragómnak,állandóan lemerül az akku.

Feszültségszabályzó csere nem segített. Műszer szerint nincs töltés. Nem vagyok szerelő,ezért kérek tanácsot hozzáértő motorosoktól. Köszönettel.

Ditech vs karbi

Átalakitott morini blokkos ditech csak alapjáraton akar dolgozni gáz adásra lefull mi lehet a gond

Kawasaki El 250 Eliminator 1988

Üdv! Most vettem a motort, hiányzik róla a két oldalsó műanyag elem (akku és biztifedél. Ha volna valakinek, vevő lennék esetleg! :)

Lehetne nyitni Kawasaki EL-250 Eliminator fórumot?

Nem találtam ilyet-

Malaguti xsm 50ccm miért nem ad szikrát?

Sziasztok! Van egy Malaguti xsm 50-em és nem ad szikrát, egyik indításnál még volt, azóta nem, az alaplap ki lett mérve és jó, a cdi ki lett cserélve, így sem ad szikrát, a gyertya új, és továbbra sincs szikra. Mi lehet még a gond, mit lehet még megnézni? Válaszokat előre is köszi.

Pontos típus évjárat alvázszám alapján

Sziasztok, Meg tudnátok nekem mondani a pontos típust illetve az évjáratot az alábbi Aprilia RS 50 vagy 125 alvázszám alapján? Valami mókólás lehet a történetben mert valami nem stimmel. Előre is köszi ;)

Derbi senda 50cc blokk illetve karburátor

Sziasztok az lene a kérdésem, hogy sok helyen olvasom hogy derbi senda d50b blokkos meg d50b0 illevte EBE és EBS blokk. na ezek között mi a kölünbség és hogyan tudom megállapítani hogy az enyém milyen? A másik kérdésem az az lenne hogy, a karburátoron vannak ki csonkok mit a benzin és a vákumcső csonk (dellorto phva 17.5) és a benzin és vákum csonkon kívűl van 3 vagy 4 csonk, és hogy azokkal nem kell-e valamit kezdeni? Mert amikro megvettem a mototrt 2 el volt tömődve, és rendszeresen látom hogy a motorokon a karbiból elvezetik(50ccm tuning) a kábeleket valahová a vázon. Mikre jók azok a csonkok és fontos-e rájuk rakni csöveket? A válaszokat előre is köszi :)

2018-as Rolyal Enfild adattábla tartalmazza-e az Európai jóváhagyási engedélyszámot ?

Magyarországi forgalomba helyezés feltétele a / súly-(adattáblán) / feltüntetett EK jóváhagyási szám az alvázszámmal együtt. Van-e ezeken a típusokon? Hol keressem? Tudna valaki erről egy fotót küldeni ?? Előre is köszönöm, üdv. Stadi

hűtővizet kinyomja a motor.

termosztát nincs.Kinyomja a vizet a kiegyenlítőn.Felforr,a hőfokmérő viszont csak félig megy fel.A viz,és a blokk forró.