Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Kymco kxr 250-quadom nagyon nehezen indul el

Sziasztok! Mi lehet a baja? Kymco kxr 250 em nehezen indul el.. van mikor 4-5perc(altalaba mondjuk, aztan meg semmi baja) Mindig nyomni kell a gázt közbe mert kattan egy nagyot és le áll. Gyertyát, olajat nemrég cseréltem, karburátort 1.5hete tisztítottam(légszűrő rendszeresen tisztítva). Vagy ez a kymcoknal normális? Előre köszönöm a segítséget!

Hogyan kell megnézni a Suzuki DRZ 400SM típusú endúróban az olajszintet ellenőrizni?

Sziasztok egy kis segítségre lenne szükségem. Nemrég vásároltam egy Suzuki DRZ 400 SM típusú motort, évjárata 2004-2005. A vétel után a kötelező olaj- olajszűrő csere. A motorozások előtt mindig megnézem az olajszintet, de nem tudom pontosan, hogy kell megnézni. Valaki azt mondja hogy be kell indítani járatni egy percet és utána megnézni, valaki azt, hogy beindítás nélkül. Tudnátok nekem ebbe segíteni? A válaszokat előre is köszönöm.

Honda mtx villamos probléma.

Sziasztok azért irok hátha tud valaki segiteni. Egy honda mtx 125 öt hajtok. Uj akksit kapot, de ha lemerül elmegy a lámpa. Le nem áll de ninvs villany. Lenyomom a lémpát megyek vele felnyomom világit majd lemerül az aksi elmegy. Mi lehet a gond?

Motor olaj.

Cagiva Elephant 50-be milyen hajtóműolaj kell? Előre is köszönöm!

honda mtx 80 karburátor

valakinek nincs-e használt de jó állapotú honda mtx 80-ba való karburátor?

Motor olaj

Sziasztok a problémám az lenne ,h. elmentem motorozni 2-3 órát hazatérve észrevettem ,h. a hátam olajos és csöpögött az olaj a sárvédőrol, autóba ültem és látom h az út kb 200 méteren olajos a motoromtol Leeresztettem az olajat a blokkból de 1 liter kb megvolt,(2 literes coca colas üveg félig ) Honnan folyhatott el az olaj? Váltóban külön olaj van vagy az megy oda ami a blokkhoz öntök? Pitster pro x4 tol van szó Segítséget köszönöm

aprillia leonardo 125 4t 2003 évjárat

Jónapot!olyan kérdésem lenne hogy mi illetve mik lehetnek az okai annak hogy a motor könnyedén beindul de nem pörög ki hanem csak lehörög.nem tudok vele menni sem. Előre is köszönöm válaszát.

olajszivárgás

Hello!aprilia sr 50 1995! baloldalon a blokk felöl az első kerék irányában alul, van egy fekete tarály vagy mi, onnan csöpög az olaj!

Flórián, parkolás

Sziasztok! A flórián tér körül szeretnék parkolót találni motoromnak, viszont ha jól tudom a flórián parkolóház nem foglalkozik motorokkal (a biztiboy ezt az infót adta). Tudtok eseglet valami alternatívát? Nem szeretnék messzire sétálgatni minden nap. Üdv.

honda mtx 80 leálító gomb

sziasztok honda mtx 80 on milyen színű drótokat kell össze kötni a leálító gombhoz ??? a válaszokat előre i s köszönöm

Yamaha dt 125 lc2 gyújtás

Sziasztok valaki tudja hogy yamaha dt 125 lc2re milyen gyújtást tudnék rá rakni?

melyik motort lehet A2 jogsival vezetni?

jól gondolom hogy a forgalmi engedélyben legyen a teljesítmény 35kw alatt és kész? vagy kell más hivatalos okirat/papír?

Vélemények az adott motorról ?

Pontosabban az érdekelne, hogy szerintetek érdemes-e belevágni, és eleve mi okoz ilyen jelenségeket, mint amiket leír az eladó. https://auto.jofogas.hu/hajdu_bihar/Yamaha_Fzx_250__Zeal__67461928.htm

Uj kipufogot szeretnek venni

Sziasztok egy uj kipufogot szeretnek venni a girella smt-re lehetőleg nagyobb motor kipufogojat szeretnem atteni tudnátok mondani konkrét kategóriákat?

Kawasaki GPZ 500 R beleférne A2 jogsiba?

Keresgéltem a neten, de konkrétet nem találtam. kw esetleg lóerő adatokat, illetve milyen anyagi vonzata lehet, ha a motor ideglenesen kivan vonva? Válaszokat előre is köszi

Milyen időközönként ajánlatos olajat cserélni? Milyet?

Üdv! 2002-es Yamaha xt600e-ről van szó. Léghűtéses (Vázban van az olaj). Hány kilométerenként érdemes olajat cserélni? Milyet márkát, és milyen viszkozitásút? Jelenleg egy Castrol olaj van benne, ha jól emlékszem 10W-50-es. kb 1400km-t mentem vele csere(vásárlás) óta. Még az olaj barnás. Gépkönyben nem találtam használható dolgokat ezzel a témával kapcsolatban. Továbbá egy ismerős Motul 300v 15W-60-as olajat ajánl 1000km-enként. Vezetési stílusom és alkalmazási területem: Városban és falun is használom egyaránt, nincs szerintem nagyon csapva a motor. Munkába járásra is használom.Kisebb túrákon voltam, 1 személlyel viszonylag kevés cuccal. Szerintem ennyi információ elég a megállapításához. Széles utat, jó szezont!