Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

2018-as Rolyal Enfild adattábla tartalmazza-e az Európai jóváhagyási engedélyszámot ?

Magyarországi forgalomba helyezés feltétele a / súly-(adattáblán) / feltüntetett EK jóváhagyási szám az alvázszámmal együtt. Van-e ezeken a típusokon? Hol keressem? Tudna valaki erről egy fotót küldeni ?? Előre is köszönöm, üdv. Stadi

hűtővizet kinyomja a motor.

termosztát nincs.Kinyomja a vizet a kiegyenlítőn.Felforr,a hőfokmérő viszont csak félig megy fel.A viz,és a blokk forró.

tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

tud valaki 1200 bandithoz főtengely jeladót?

Yamaha Dragstar kormány műbizonylat hiánya

Van egy 650 es Dragstarom. Most vittem volna Magyar műszakira elsőre, azonban nem gyári a kormány, műbizonylat meg nincs hozzá. Elèg feltűnő mert szèles a kormánya, ìgy több vizsgaállomáson is elutasìtottak. Mit lehet ilyen esetben tenni? Nem szeretnèm szèttszedni a kormányt, utólagosan hogy lehetne hozzá szerezni műbozonylatot? Válaszaitokat elörre is köszönöm!

Van egy kawasaki zx6r em 98-as ..

Mi okozhatja a gyors felmelegedést? Következö kerdesem, hogy ha meleg a motor üzemi hömérséklete, olyan erzes mintha szorulna a motor( gyengeb a motor, es ha menet közbe csak lejeb veszem a gazt vagy visza veszem ( ugyan ugy sebesegbe van) olyan mintha fékezném a motort..!

Suzuki GSR 600 elektronika hiba ?

Üdvözletem. Motorvásárlás előtt állok. Úgy fest, hogy egy GSR600 asra esik a választásom. Olvastam, az elektronikai hibákról. TPS, sebességmérő érzékelő, és még az injektorra is panaszkodtak. Mennyire gyakori a TPS meghibásodás ? 30 ezer ftbe kerül..

Motorblokk generál.

Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy egy 450 köbcentis cross motor generál mennyibe kerül mostanság ? Segítséget előre is köszönöm!

Miért nincs szikra ?

Sziasztok! Lenne egy Derbi Senda DRD 50 motor amit tegnap leálítottam és azóta nincs szikra. Már az utolsó indításkor is kb 15 rúgásra indult. Az Gyújtás alaplapot átnéztük szakadásvizsgálóval ott minden rendben, ami onnan jön zöld színű vezeték abba 12V van a piros és fehér kábelbe semmi. Szakadásvizsgáló rugásra jelzett a jeladója igy jónak tűnik. Megnéztük a CDi-t is tettünk bele egy másikat is de az se oldotta meg a problémát. Átlett nézve a gyujtáskapcsolóhoz menő kábelek is ott sincs gond. A gyertya is jól működik. De a gyertyapipában 50V van. De szikrát nem ad.(az újamat se rázza) Valakinek valami ötlete hogy mi lehet a hibás és miért nem ad szikrát ? Segítséget előre is köszönöm !!!

Derbi senda h fordulatszám mérő ritkán jó

Sziasztok.Derbi senda h 1993 évj. 50cm fordulatszám mérő nem működik.Valakinek jó ötlete? köszi!

Pàr perc utàn forro a viz a rendszerben

Hello olyan kèrdèsem lenne,hogy kb 5 ,6perc utàn forro a viz a hűtőben,(cbr f3)rol van szo,de annyira ,hogy nem lehet megfogni a hűtőt,nem füstöl,nem fogy a viz,esetleg vizpumpa lehet?

Fémforgács az olaj leeresztő csavaron.

Sziasztok. Még új vagyok a Fórumon. Most vettem a múlt héten egy Suzuki Rn 125 motort. Mivel a motor rég nem volt használva és az olaj is elég fekete volt benne gondoltam lecserélem. Először sajnos rossz csavart tekertem ki. Azt amelyik a váltón az N fokozatot tartja. (csvar+rugó+kis hengerszerű) Ennek a csavarnak a végén találtam egy kis apró fémtörmeléket, plusz a szűrőben egy picit. A motor szépen jár, nem kopog, nem csörög. Viszont behúzott kuplungnál halkabban jár a motor. Szerintetek mekkora a baj?

Vásárlás GSXR vagy R1

Sziasztok, motorvársárlás előtt állok. Suzuki GSXR és Yamaha R1 ben gondolkozom. Tapasztalatok, típushibák, ki melyiket ajánlja?

Yamaha Neos 50 2T 2004

Szép Estét! Nem rég vettem egy Yamaha Neos 50 2T-t. (2004) Nos eddig tette a dolgát ment is rendesen. Ám haza felé tartottam olyan 60km/h-val mikor észre vettem,hogy elkezd lassulni a motor úgy,hogy közben teljes gázt húztam. Le lassult szép lassan majd meg le állt. Utána hiába rugdaltam,önindítóztam semmi nem segített,szóval tolhattam hazáig. Nos a kérdésem az lenne,hogy esetleg valaki rendelkezik ilyen motorral,vagy pedig esetleg van-e tipp mi bánat baja lehet. Segítségeket köszönöm! További kellemes estét!

KTM EXC 400 Supermoto futómű

Hali! Tudnátok esetleg valami tippet utcai supermoto futómű beállításra, keményebb vagy puhább, kb hány klikk keménytől visszafele, hátsó rugóstag és első teleszkóp, fent lent egyaránt (KTM EXC 400 2001)? Felszereléssel kb 80-82kg vagyok.

Suzuki rm 250 erő hiány

Sziasztok Nemrég vettünk egy suzuki rm 250 2002es modelt és hamar előjöttek a bajok. Először a power szelep amit az előző gazdája rosszul rakott össze azt megcsináltuk és működik. Majd megvolt az olajcsere új gyertya illetve gyertyapipa, kábelt is kapott viszont amikor menet közben nekihúztam a gazt elkezdett dadogni majd azután forgott csak le. Fúvókákat újakat vettünk bele karburátort ki tisztitottuk és már elég szépen megy viszont nem egyből forog le néha egy picit megtorpan.. Mai napon kipróbáltam egy másik 2 ütemű 250es krosszmotort és ég és föld volt. A kawasaki amit ma kipróbáltam egyből emelte az elejét még 4.ben is és érezhetően nagy különbség volt erőben a kettő között.. A suzukiban is szinte új dugó gyűrű a kawasakiban szintén. Szerintetek mi lehet a probléma?

Rmz250 endúrózni?

Sziasztok Főként endúrózni(határjárás) , de minimálisan crossozni keresek ideális motort! Az endúrók álltalában nehezek, ezért kezelhetetlenebbek. Kérdésem az lenne, hogy az rmz250r mennyire felelne meg szerintetek erre a célra? Feltételezem, ha egy endúrót használok crossra, az nem biztos, hogy jó a motornak De ha cros mocit veszek endúróra, abból baj nem lehet, max meg lesz kímélve a moci!