Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Yamaha wr 400f

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy wr 400f endurom és az 5.sebeséget bizonyos fordulatnál ki dobálja esetleg nem veszi be tudna ebe segiteni valaki hogy mit nézek nésesek meg esetleg milyen alkatrészeket keresgéljek hozá

Yamaha tzr 50

Hello szép napot mindenkinek, Yamaha tzr 50 jó állapotú idomokat keresek! Akinek esetleg van az kérlek írj nekem. További szép napot

Sportmotorról könyvek, cikkek

Üdv! Tudnátok ajánlani könyveket, cikkeket, bármilyen anyagokat ami a sportmotorozással kapcsolatos? Pontosítva, pályamotorozással. Főleg a technikai megoldások érdekelnének, műszakilag mivel másabb a motor mint az utcai. Esetleg tippek és praktikák. Koncepciók, különleges megoldások és egyéb ilyen dolgok.... Elsősorban Magyar nyelvű érdekelne, viszont annak tudatában, hogy kevés ilyen van, ha tudsz egy angol nyelvűt ne tarsd magadban. Nagyjából lejött remélem, hogy mit szeretnék. Előre köszönöm mindenkinek.

2004es 1200es Banditon van fordulatszám szabályozás?

Sziasztok egy rövid kérdést szeretnék fel tenni. 2004es 1200es Banditom van, ezeknél fordulatszám szabályozás gyárilag hogy néz ki? Hangra gondolok. Megvan a motor már hónapok óta, most először szerettem volna letiltatni saját magam örömére, és teljes gázon olyan, mint ha egy dízel autónak nyomnám tövig a gázt, csak búg/visít. Nincs meg az a jellegzetes sor 4-es fordulatszám szabályozás, amiért sokan rángatják a gázt. Neten próbáltam keresni videókat, kisebb banditokról találtam csak rev limiteres videókat. Ne ítéljen el senki, nem az a lényeg hogy annyira borzasztóan hiányzik mert állandóan koppgázon szeretném tartani a kart, csak kíváncsiságból megnéztem milyen hangja van szabályzáson, mert egyébként baromira tetszik a hangja a mocinak, nem gondoltam rá hogy tiltáson úgymond "csalódás" fog érni. Köszönöm a válaszokat előre is.

Olajdekli javítás csere

Elnézest, suzuki gsxr600 k8 motorrol van szó.

Olajdekli javítas vagy csere

Sziasztok, sajnos olajcsere kozben túlhúztam az olajleeresztő csavart és elrepedt a dekli. Tudtok segíteni ,hogy hol tudnám megjavítatni vagy esetleg hol tudok újjat rendelni? Köszönöm válaszotokat.

suzuki rg80 gamma alkatrész

Szisztok azt szeretném kérdezni hogy valaki nem e tudja hogy hogyan tudnák használttan blokkot,fötengelyt dugoval comletett ami használhato , 80 as ba

nem indul a moci

suzuki gsx750f,gyujtás van de nem indul,mi lehet a gond?elöre is köszi a válaszokat

nem indul a moci

suzuki gsx750f,gyujtás van de nem indul,mi lehet a gond?elöre is köszi a válaszokat

UMA852 GSF1200S tulaját keresem

Sziasztok! Keresem a fenti Bandit gazdáját. Van nálam valamije.

Motowell Magnet 50 2T Variátorgörgő

Sziasztok. Mekkora ennek a robogónak a gyári variátorgörgő súlya? Merthogy szeretném hogy jobban gyorsuljon,de ugy hogy a végsebesség ne nagyon csökkenjen,mekkora görgőt érdemes belerakni ?Köszönöm a segítséget előre is!

Motowell Magnet 50 2T Variátorgörgő

Sziasztok. Mekkora ennek a robogónak a gyári variátorgörgő súlya? Merthogy szeretném hogy jobban gyorsuljon,de ugy hogy a végsebesség ne nagyon csökkenjen,mekkora görgőt érdemes belerakni ?Köszönöm a segítséget előre is!

Bmw K1200S

Sziasztok! Tervezem egy ilyen beszerzését... Csak nem tudom 30-50ezer km el meg szabad e venni 11-12 éves vasat,Mert nem szeretnèm Rákölteni a gatyám. Akinek volt ilyen leirhatna pár dolgot....köszi!

Olajcsere Kawasaki 400 ZZR

Le kell venni az idomokat hozzá? Két olajleeresztő csavar van rajta?

Mi a legmenőbb nagyvas manapság?

Sziasztok! Író vagyok és a regényemben az egyik szereplő, épp a nagymotorjával dicsekszik egy hozzáértőnek. Megírnátok nekem, melyik lenne az a nagymotor amire nagyon büszke lenne a tulajdonosa és miért épp azt választotta? (gyorsasági motorról beszélünk) Néhány bennfentes gondolat sem ártana róla ami amatőrnek újdonság. Nagyon köszönöm. Mira

Kawasaki Szinkód

Üdv Valaki Tudja esetleg ezt a szinkódot ?

Honda cm alkatrészek

honda cm 185-höz keresek kipufogót, ki tudna segíteni? Köszi a segítséget előre is üdv

gsr 600 kézikönyv

Sziasztok! Nemrégiben vettem egy használt gsr 600-as motort és ahogy ilyenkor lenni szokott útmutató nincs hozzá! Tudna valaki segíteni, szkennelt, másolt, esetleg magyar nyelvű honlap cím? Köszönöm a segítséget!!! Zsolti

2005 yamaha r1 olajlámpa villog

sziasztok van egy 2005-ös r1-em olajcsere után kb 200km-el elkezdett villogni az olajlámpa csak 10000-es fordulat felett, kuplung behúz alapjárat, abbahagyja, megint megkergetem megint csinálja. gondoltam olajszűrő, lecseréltem abbahagyta, majd kb 500km után megint kezdte de mostmár alacsonyabb fordulaton is. Biztos nem nyomás probléma mert mentem vele miközben villogott (tempósan a 0-áson fordulaton) és semmi baja. olajszint rendben, motul7100 10w40-et használok k&n szűrővel 3000km-ként cserélem, a motorban 70000km van. szerintetek? valakinek volt már hasonló gondja? Köszönöm előre is a válaszokat!

Motorozni szeretnék

Sziasztok! Szeretnék nagyon motorozni! Olyan kérdésem lenne, hogy valaki utasként eltudna vinni motorozni majd engem? Cserébe üzemanyagot, kajád állom!

Aprilia rotax power szelep vezérlő.

Sziasztok. Az apriliámhoz keresek 8400-as power szelep elektronikát.

Váltót keresek KX 250 2002

Sziasztok. Kawasaki KX 250 02 motoromhoz váltót illetve 3.4. sebességet és léptető villát keresek.

inditási probléma

sziasztok,cseréltem gyujtáskapcsolot gsxf en,gyyujtás van de nem indul,milehet a gond?

Indítási probléma

Üdv mindenkinek. Adott egy Suzuki SV1000S K3. Vezerműlánc cseréltem rajta, próbáltam mindent a legjobb tudásom és a service manual szerint csinálni, de probléma lépett fel. Az első henger valamiért nem dolgozik. Szikra van, a vezérlés jelölései a helyükön. Bárki bármilyen tanácsot vagy tippet tud adni mi lehet a probléma, kérem, ne tartsa magában. Köszi.