Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv mindenkinek! Esetleg van, aki tervez Magyarországra utat motorhaton május környékén?
De csak kiegesziteskent mondanam, hogy azert egy minimalis angol is eleg szerintem,mert nem beszelnek felelslegesen tul sokat. Amikor en voltam, akkor volt ott 2 lengyel srac akik szinten nem nagyon kommunikaltak angolul es siman meg csinaltak a CBT.t.
Amugy vannak itt Londonban elo motorosok akik neha ossze jonnek egy kis kozos gurulasra, tipustol, merettol, es markatol fuggetlenul?
ha lófaszt nem tudsz angolul minek mentél ki angliába Sprehenzi
CBT-n lehet tolmacsot kerni,de azt jelezni kell elore az idopont foglalasnal annal a cegnel akinel a CBT-t csinalod,igy idopontot is nehezebben kapsz.
Sziasztok!

Kiköltöztem Angliába és szeretnék venni egy robogót. Ha jól tudom itt lehet B kategóriás jogosítvánnyal 125ccm-ig motort vezetni, viszont kell egy CBT vizsga. Az lenne a kérdésem hogy ez kell a 50ccm-hez is? Illetve, a CBT vizsgát el lehet-e úgy végezni, ha valaki ott van segíteni fordítni, mert sajnos nem tudok angolul.
A válaszokat előre is köszönöm!
Szia,rosszul irtam otthon volt motorom itt még nincs csak tajekozodok :)
De ha lesz vasam szivesen csatlakozok ! :) üdv Péter
Az nincs messze a "nagy falutól", írj, ha van kedved gurulni egyet!
Igen de tetszenek nagyon :)
BSA M20 jokis pöfögős hobbi motornak szeretnék egyet majd.
Amugy egy Honda Innova öszvért hajtottam otthon, most kapizsgálom mik itt a lehetőségek motorozas terén. Egyenlőre még kocsink sincs csak bringa :)

East Grinstead West Sussex környékén motorozik valaki innen?
Ahogy nézem muzeális érték már az olyan motor!
1972-ben megszűnt a cég:
https://en.wikipedia.org/wiki/...
Hello
BSA motorokrol van valakinek tapasztalata?
Péter
Valtozott valami,pl cimed,vagy hol parkolsz?
Van valakinek otlete, biztositassal kapcsolatban? 7 eve ,itt szereztem a joigsimat. Cserelgetem a vasakat kotottem jonehany biztositast, 0 no claimmmel. Egyik sem haladta meg a 30 fontot. kiveve a mostanit, ami courrier insurrance Most szeretnek biztositani egy 2 eves Honda Visiont social and commutting-ra, 3 ev no claimmel es nem talalok havi 150 alatt biztositast! Mig a haverom, nagyjabol ugyanezekkel a feltetelekkel egy zsir uj PCX-et £33ert biztosit. Mit cseszek el??
Ha a full jogsit otthon szerezted, akkor kerni fogjak! Ha itt, akkor nincs problema. Biztosak akarnak lenni benne, hogy ellenszelben is tudz motorozni:-))
Hat az A1rol nem tudok nyilatkozni mert nekem csak CBT-m van.Viszont ha mindenkepp az A1 kell akkor felesleges a CBT. Ugyan az mint az A1 csak par korlattal, meg csak GB ben hasznalhato.Ha a leheto leggyorsabban akarsz motorozni akkor cbt. Ha szeretnel kesobb nagyobb motorra valtani akkor A1.De eloszor csak kicsivel kezdj
Sziasztok!

Szeretném letenni a jogosítványt A1-re. Nagyjából ez milyen árban van? Tudtok ajánlani iskolát? Mennyi idő alatt van meg? London SE-ben lakok szóval valahol a közelben lenne a legjobb, de ha nem az sem baj. Mielött elmegyek tanfolyamra érdemes megcsináljam a CBT-t? Hogy működik itt ez az egész? Láttam vannak mindenféle 1-2-3 napos kúrzusok ilyen modul, olyan modul... Tudod motorozni a lehető leggyorsabb megoldás érdekel.

Köszönöm :)
Udv mindenki
Motoros palyafutasomat stuntozassal szeretnem itt folytatni
Vannak otletek hogy ezeket hol lehet szabajsertes nelkul tevekenykedni?
Yorkban elek
Koszi a valaszt.Az illetekes counsil oldalan talaltam, es nekem is furcsa volt, hogy ingyen parkolhatok itt.Mondjuk jo, csak kb nem hittem el.De a counsil oldalan ha akarnek se tudnek venni engedelyt. Akkor orom boldogsag.
Parkolási szabályokat mindig az illetékes council határozza meg, így az ő weboldalukon érdemes tájékozódni. Az általad bemásolt szöveg szerint szabadon parkolhatsz a permit holder helyeken illetve a fizetősökben is egyaránt anélkül, hogy permitet/jegyet kellene vásárolnod. Ez így elég korrekt amúgy.
https://www.thebikeinsurer.co.uk/

Mi ezt használjuk 7 éve, eddig bevált. Hogy a számodra melyik a legmegfelelőbb fajta biztosítás, azt Neked kell eldöntened.
Ez mondjuk engem is erdekelne.
Sziasztok, vettem egy vasat, biztosítást szeretnék kötni, ill kénytelen vagyok. Megtenné valaki, hogy szerinte hol a legjobb?
Elso motoromat tervezem itt venni es a parkolassal kapcsolatban lenne a kerdes.
Motorcycle parking

Motorcycles can park in any permit holder or shared use (permit holder and pay and display) bay without displaying a permit or pay and display ticket.

Jol ertelmezem, hogy akkor parkolhatok ingyen a hazunk elott levo parkolba, amin egy only permit user tabla van? Hogy vannak itt pontosan a parkloasi szabalyok. Elore is koszi.